Přejít na obsah

Čenda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Čenda

  • Narozeniny 13.8.1982

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    175072585

Oznámení Čenda

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ty se maaaas, ja porad shanim, na co ty gumy navlict Stary komplet zimaky jsem dal mlady a ted nemam co na sebe Ty na mě nemluv, prevíte. Člověk ti porad piše a ty se mi neozyváš. V bačkorách bych ti přál přežít zimu
  2. Tak jsem dneska taky prezul na zimaky. Auté je osklivejsi, ale uz se spolu tesime na jaro
  3. Čenda

    Stahovanie okna

    Ocistil som to a je to OK. Dik .V servise mi to chceli menit len za 700,- Rádo se stalo PS: aspoň si usetril 700 na benzín
  4. Čenda

    Stahovanie okna

    Taky mi neslo ovladat jedno okno a druhe slo pouze dolu, ale od ridice se to dalo koučovat. Dneska jsem komplet rozbral ty hejbatka kterymi se ovlada to okno a hle vypada to celkem jasne kde je problem. Pres takove ty gumove previty(stejne jako je klavesnice mobilu) se ovlada i tohle. A v miste kde se ten gumovej previt dotyka tistaku je to cele zoxidovane. Tak jsem to ocistil, prdnul to vse zpatky a maka to.
  5. nevim chlapci, jak jsem koupil tak prodavam. Hnedka to prej ten kolega rikal sefovi, by si nemyslel ze si béňo tankoval do kanistru no a sef zakazal jim na te pumpe tankovat. Ale i me by zajimalo kolik je maximum te nadrze kdyz tu lidi povidaj 55 litru a nekdteri pouze 45
  6. Kolega v praci tedkon narval do kratky Fabie 65 litru!!!!! Tankoval u pumpy, u které teče benzín děsně pomalu, tak asi tu nadrz narval na 100% vcetne nejakejch bezpecnostnich mezer. Jinak tu nadrz mel predtim taky uplne prazdnou, ze mu na PP ukazovalo 5 km.
  7. Mám origo el. střešní okno. Jsem s ním spokojen, ale je fakt že s otevřeným se rychle jet nedá, s vyklopeným to je v poho. Moc Fabií jsem ještě s el.střeš. oknem neviděl. Jo a jestli chceš fotky tak můžu nějaké udělat.
  8. není to tady to http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...atice+octa+lozi
  9. cha, a co vůbec v pěti
  10. No jasně že to jde, stačí když příroda zavolá a jde cokoliv. Pamatuju si i na i na stejné vzpomínky z mého předcházejícího rapídka a taky z favouše.
  11. Čenda

    Tak tohle bych nedal

    no ty vole a já u toho večeřim, to už to nedojim
  12. Čenda

    Jsem normální

    Tak to ja jsem druhej extrem, sem v utery tam dal hliníkáče a jeste na nich byly zbytky sole. Den na to jsem natiral brzdice, ale tem kolum to vratim, koupil jsem nejakou sracku na ne, a odvdecim se jim.
×
×
  • Vytvořit nový...