Leden 5, 200817 r Mam fabiu 1,4 LPG Lovato klasiku a chcel by som to nahradit sekvenčnym vstrekom. Par info by som potreboval ktore veci treba vymenit a ktore potrebujem dokupit. A poradit kde to kupim lacno bez dokladu. Vopred dakujem. .... no to teda nevím... využiješ tak akorát nádrž a LPG trubky k motorovému prostoru , jinak vzhledem k tomu, že stávající systém už provedl zásah do kabeláže a sekvent bude vyžadovat také a 100% jinak než pro podtlak, tak bych o něčem takovém ani neuvažoval. Upraveno Leden 5, 200817 r od Malta
Leden 5, 200817 r Ten zasah do kabelaže by nebol problem skor by som chcel info aky druh sekvenč. sa osvečšil a kde zohnat aj použite.
Leden 5, 200817 r Ten zasah do kabelaže by nebol problem skor by som chcel info aky druh sekvenč. sa osvečšil a kde zohnat aj použite. nechci tě od toho zrazovat, ale napiš raději SZ Karlovi.LPG(nejfundovanější tady-zabývá se přestavbami) a ten (věřím) ti to taky určo rozmluví.
Leden 5, 200817 r nechci tě od toho zrazovat, ale napiš raději SZ Karlovi.LPG(nejfundovanější tady-zabývá se přestavbami) a ten (věřím) ti to taky určo rozmluví. Karlovi som pisal ale ešte sa neozval (asi teraz nema čas). Mam tuto 1,4 LPG ale mam aj 1,9TDI-PD a to ten naftak mi leze na nervy to drkotanie-klepotanie draha udržba olej 50501 teraz rozvody balik penazi. Tak som sa rozhodol pre sekvenč a necham si to auto par r.
Leden 6, 200817 r Nemůžeš to předělat už z toho důvodu. že typovka na podtlak obsahuje jiné díly a homologace než vstřikování, např. uAGC je typovka č. 01-06 a se vstřikem 01-11, a má to úplně jiné díly na přestavbu. Já jsem při montáži povinen dodržet jak dokumentaci, tak montážní intrukce a použité, nemůžu tam dát co se mi zlíbí a co najdu ve skladu, to se tady občas objevuju na foru, vy máte výhodu že můžete navrhovat cokoliv co vás napadne, já musím dodržovat předpisy a jsem vázán smlouvami, např. když při kontrole kontrole vozidla se STK nbo policajtům neude něco na LPG nebude líbit, kokne na kod na LPG zařízení(číslo osvědčeni-mé je 47) nahlásí to na MD, ti mohou provést kontrolu a výsledek- hrozí mi půl milionová pokuta, portože jsem s dodavatelem zař. mám podepsanou smlouvu, že budu provádět přestavby dle dokumentace, Navíc teď je zavedeno to, já objednám zboží na vozidlo, namontuju, odešlu dokumentaci do CRM(centrální registr montáží), takže dodavatel zař. má kontrolu, že jsem požil díly které mi dodal, navíc má každý odbor dopravy kontrolu, kde, kdy a jaké díly byly použity pro montáž..... zjednodušeně, když chceš něco upravovat, tak jedině firma, aby ti zařídila i výměnu doložku do TP, takže když tam máš Lonato, tak k firmě ktrá má smlouvu s Lovatem(Lovtec), jinak si zaděláváš na průser( při bouračce, STK apod.) Nenech si radit od "montážníků" zde na fóru, některé náměty jsou fakt úsměvné.....
Leden 6, 200817 r ....Nenech si radit od "montážníků" zde na fóru, některé náměty jsou fakt úsměvné..... koho mas na mysli ? nech sa vieme vyvarovat. alebo mi to aspon do sukromnej spravy prezrad. dakujem P.S.: ja som osobne sa necitim byt zadny odbornik, ale aspon vytvarame platformu na vymenu informacii. tvoje info sme si vzdy vazili, vzhladom na prax ! Upraveno Leden 6, 200817 r od colins
Leden 6, 200817 r Prerabku by som vzal na seba. Ja si dam nahodit stym si starosti nerob! Ja som chcel poradit lacny vstrek a tech. stranka veci je vedlajšia. Myslel som na či mate možnost poradit lacny vstrek bez dokladu. V TP mam zapisany pohom ,LPG stlačeny plyn, tolko stači u nas. Kolko by stal taky sekvenč použity u vas alebo mam pozriet Polsko? Polso je pre mňa daleko.
Leden 6, 200817 r Na Slovensku že je jednoduché přihlásit auto na LPG nebo změny???? To jsi asi z jiného "slovenska". Jinak nehomologované systémy, které se u nás prodávají převážně na ostravsku, takže není problém, jsou to kopie těch homologovaných, nškdy na první pohled vypadají ještě líp. Přeji Ti hodně klidných km a le hlavně nikdy nebourej a ať nikdo neťukne tebe, v tom okamžiku i když pojedeš po hlavní, tak Ti přišijou obecné ohrožení a jsou za to dost velké pálky, pak dojdeš k tomu, že když pojedeš k odborné firmě, máš po všech stránkách klid....na to musíš přijít sám.
Leden 6, 200817 r Na Slovensku že je jednoduché přihlásit auto na LPG nebo změny???? To jsi asi z jiného "slovenska". Jinak nehomologované systémy, které se u nás prodávají převážně na ostravsku, takže není problém, jsou to kopie těch homologovaných, nškdy na první pohled vypadají ještě líp. Přeji Ti hodně klidných km a le hlavně nikdy nebourej a ať nikdo neťukne tebe, v tom okamžiku i když pojedeš po hlavní, tak Ti přišijou obecné ohrožení a jsou za to dost velké pálky, pak dojdeš k tomu, že když pojedeš k odborné firmě, máš po všech stránkách klid....na to musíš přijít sám. Karle stale mi odpovedaš bokem je to až okate. Ja som ta neprosol aby si ma odradil od LPG! Ja som chcel kupit sekvenč. a nie odradit. Prečitaj si po sebe čo si mi pisal. Dakujem velmi pekne za pomoc. Myslel som že na fore si pomahaju ludia.
Leden 7, 200817 r Tak já ti to vysvětlím polopatě- pokud chceš, já ti sadu na předek prodám, cena u nás je kolem 16000 Kč. Ale má to háček, já sadu koupím od dodavatele, tudíž ten má kontrolu kam šla, já ti ji prodám, ty si ji namontuješ????, pak dojedeš na STK, tam se to někomu nebude zdát/ i umístění komponentů má svá pravidla/, výrobní čísla nahlásí ke kontrole a je průser na světě, a dojde se až kam??? , ke mě a já přijdu na licenci, děkuji pěkně, na tom jsem si firmu nepostavil, aby mi ji někdo tímto způsobem zrušil. Solidní firma ti žádnou sadu neprodá, jen šmelinář, už to konečně pochop, když ty nechceš ctít žádná pravidla jeto tvoje věc, už jsem tu měl několikrát vyšetřovate od hasičů a policie, když došlo k bouračce, a nakonec se zjistilo, že nakoupili díly na vrakáči, já měl evidovaný reduktor že je ve 120cítce a najednou ho našli ve shořelém favoritu. Můžu tě ubezpečit, že mám tak dokonalou evidenci, že najdu každý díl co jsem dal do aut a víš úproč- právě kvůli takovým spekulantům jako jsi ty. Takže ať to skončíme, mám tu zákazníky, do servisu K Lovatu, tam ti předělají auto s papírama, zapíšou Tě do databáze a máš klid, jinak si dělej jak myslíš, hlavně neříkej, že jsem Ti nechtěl poradit, my prostě neprodáváme rohlíky nebo šroubky, je to zařízení které spadá do skupiny vyhrazené plynové tařízení, toť vše. Pěkný den
Leden 7, 200817 r Tak já ti to vysvětlím polopatě- pokud chceš, já ti sadu na předek prodám, cena u nás je kolem 16000 Kč. Ale má to háček, já sadu koupím od dodavatele, tudíž ten má kontrolu kam šla, já ti ji prodám, ty si ji namontuješ????, pak dojedeš na STK, tam se to někomu nebude zdát/ i umístění komponentů má svá pravidla/, výrobní čísla nahlásí ke kontrole a je průser na světě, a dojde se až kam??? , ke mě a já přijdu na licenci, děkuji pěkně, na tom jsem si firmu nepostavil, aby mi ji někdo tímto způsobem zrušil. Solidní firma ti žádnou sadu neprodá, jen šmelinář, už to konečně pochop, když ty nechceš ctít žádná pravidla jeto tvoje věc, už jsem tu měl několikrát vyšetřovate od hasičů a policie, když došlo k bouračce, a nakonec se zjistilo, že nakoupili díly na vrakáči, já měl evidovaný reduktor že je ve 120cítce a najednou ho našli ve shořelém favoritu. Můžu tě ubezpečit, že mám tak dokonalou evidenci, že najdu každý díl co jsem dal do aut a víš úproč- právě kvůli takovým spekulantům jako jsi ty. Takže ať to skončíme, mám tu zákazníky, do servisu K Lovatu, tam ti předělají auto s papírama, zapíšou Tě do databáze a máš klid, jinak si dělej jak myslíš, hlavně neříkej, že jsem Ti nechtěl poradit, my prostě neprodáváme rohlíky nebo šroubky, je to zařízení které spadá do skupiny vyhrazené plynové tařízení, toť vše. Pěkný den Aha tak teraz to už chapem čiže stale sa da zistit odkade pochadza ten splyňovač a ty by si mohol mat opletačky keby vznikla havaria a podobne. Velmi pekne dakujem za dobre vysvetlenie a teda necham to asi tak. Prijemny deň ti prajem. H.
Leden 11, 200817 r ako je to so skrtiacou klapkou ? ten plyn to "neznecistuje" ??neodchadzaju lambda sondy ?? alebo su to zase nejake povery... Zdravím.... ako je to so skrtiacou klapkou//Jejdamane...to ti neřeknu 100% ale z 99% bych řekl že ne.... (ten bordel zůstává jinde) neodchadzaju lambda sondy ??//to je věc nastavení-seřízení plynu....jestli bude dlouho moc bohatá nebo dlouho moc chudá tak ji podle mě odpálíš alebo su to zase nejake povery//ono je to všechno otázka kvality zařízení, kvality namontování (pokud je to možné) a kvality seřízení. potom otázka pravidelného servisování....samozřejmě před montáží bezchybného chodu motoru na benzín
Leden 12, 200817 r Zdravím....ako je to so skrtiacou klapkou//Jejdamane...to ti neřeknu 100% ale z 99% bych řekl že ne.... (ten bordel zůstává jinde) neodchadzaju lambda sondy ??//to je věc nastavení-seřízení plynu....jestli bude dlouho moc bohatá nebo dlouho moc chudá tak ji podle mě odpálíš alebo su to zase nejake povery//ono je to všechno otázka kvality zařízení, kvality namontování (pokud je to možné) a kvality seřízení. potom otázka pravidelného servisování....samozřejmě před montáží bezchybného chodu motoru na benzín Mám najeto 40 tis na LPG a všechno je v poho Upraveno Leden 15, 200817 r od montas
Leden 15, 200817 r mam najeto vic nez 240000 na lpg. a vsechno co se plynu tyce je v pohode. jenom nechapu ze kdys usetrim penize za benzin a meli by mne zustat tak nevim kde jsou
Leden 16, 200817 r mam najeto vic nez 240000 na lpg. a vsechno co se plynu tyce je v pohode. jenom nechapu ze kdys usetrim penize za benzin a meli by mne zustat tak nevim kde jsou s fábií, nebo myšleno globálně s více auty na LPG? Upraveno Leden 16, 200817 r od Malta
Leden 16, 200817 r mam najeto vic nez 240000 na lpg. a vsechno co se plynu tyce je v pohode. jenom nechapu ze kdys usetrim penize za benzin a meli by mne zustat tak nevim kde jsou Ale zase tě hřeje dobrej pocit kolik jsi ušetříl né?
Leden 16, 200817 r s fabiou som tolko nalietal za necele 3 roky. predtym som uz 2 auta zodral ale to boli benzinove fiaty. taxikar nie som ale som dopravna firma ktora jazdi na mojom aute a vozim aj optiku. takze naklad mam asi 10kg a este seba. a ten pocit ma hreje kazdy den na pumpe. jazda na plyn je spravna volba a nie je o com diskutovat. navratnost je po prejdeni max. 40000 km.
Leden 16, 200817 r s fabiou som tolko nalietal za necele 3 roky. predtym som uz 2 auta zodral ale to boli benzinove fiaty. taxikar nie som ale som dopravna firma ktora jazdi na mojom aute a vozim aj optiku. takze naklad mam asi 10kg a este seba.a ten pocit ma hreje kazdy den na pumpe. jazda na plyn je spravna volba a nie je o com diskutovat. navratnost je po prejdeni max. 40000 km. tak to jsem proti tobě čučkař, mně chybí do třech let s fábií 2 měsíce a mám 117t km
Leden 17, 200817 r 24,marca budu tri roky co ju mam . malta a ak chces viac kilometrov dovez ju ja ti ju zabehnem ale aj tak mas dost . a co nas tesi spolocne je ze sa vozime lacnejsie ako na benzin. a vo tom to je !
Leden 17, 200817 r 24,marca budu tri roky co ju mam . malta a ak chces viac kilometrov dovez ju ja ti ju zabehnem ale aj tak mas dost . a co nas tesi spolocne je ze sa vozime lacnejsie ako na benzin. a vo tom to je ! a ja 15.marca tri roky
Leden 24, 200817 r chlapi, citali ste tuto knizku ? je tam nieco ? oplati sa to kupit ? http://knihy.cpress.cz/knihy/akce-a-balick...mobilu-na-plyn/
Leden 24, 200817 r chlapi, citali ste tuto knizku ?je tam nieco ? oplati sa to kupit ? http://knihy.cpress.cz/knihy/akce-a-balick...mobilu-na-plyn/ do toho bych nešel, podle popisu co v knize je, jsem tam nenašel nic co bych potřeboval vědět. Výhody znám, nevýhody snad taky, údržba by myself nepřipadá v úvahu, tak pak už toho moc na pročtení nezůstává a ikdyž cena je lidová tím spíše se mi to zdá zbytečné za to utrácet. To raději vezmu za ty prachy 4,5l plynu a zajedu se někam podívat (ale ne daleko )
Leden 24, 200817 r moj system lpg je tak jednoduchy a zatial bezporuchovy ze nepotrebujem citat knizku kde mi povedia ako mam jazdit. taze nekupim !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.