Srpen 24, 200817 r iba 36 tisic ?? lol Objem vzducholode dosahoval 105 000 m3....http://www.historiarevue.sk/index.php?id=2005klubert3 nuz dal som si rano polovicu modrej tabletky, tak terazky poyebavam.... :p :p dobře, tak já ještě budu chvíli jezdit
Srpen 24, 200817 r Malta co povies na tuto zbierku aut od 18 rokov az do teraz 32 Škoda 120 L Lada 1200 Fiat UNO Fiat Regata Škoda 120 L Škoda Felícia novú som kupoval Daewoo Lanos Škoda Felícia Škoda Fábia combi kupoval som 1,5 roka starú Škoda Roomster kupoval som novú Slušná zbierka myslim ale vsetky benzinove to je ako som uz pisal prvy plyn Upraveno Srpen 24, 200817 r od Mikoho
Srpen 24, 200817 r hodně slušný ale že su škodovkář a plynař každým coulem, to mi tu už nikdo nevezme
Srpen 24, 200817 r Ani sa nesnažím si jednička v plyne Ja len dufam ze mi nerupne v bedne a nebudem menit toto auto ma LPG a to je momentalne jednicka
Srpen 25, 200817 r Jedina vec sa mi nepaci a to je meranie tej spotreby ten merac v interieri auta.Zrejme vsetci ho mate diodovy.Natankoval som plnu nadrz viac ze sa neda mi pumpar povedal a svetielko preblikavalo raz ukazalo plnu nadrz ako nahle som isiel trocha do kopca tak uz svietili len 3 diody.Vraj to funguje len na principe akychsi magnetov.To sa fakt neda inak merat? Upraveno Srpen 25, 200817 r od Mikoho
Srpen 25, 200817 r no já ten diodový ukazatel nemám a pánbůhzaplať. Tehdy byl za příplatek a já už byl zvyklý jezdit bez ukazatele, tak jsem si ho tam nenechal dát. Za to u Feldy nám ho namontovali a musím říci že je na dvě věci, na h.vno a na nic. Stará osvědčená metoda je zjistit si spotřebu a nulovat denní tacháč při tankování. U Feldy když vezmu plnou najedu na ní cca 450km. Diody svítí a postupně zhasínají a rezerva (pouze červená dioda) začne svítit již při cca najetých 250 kilometrech. Takže kdybych nenuloval tacháč a zrovna si nevšiml že mi zhasla poslední zelená dioda, tak si myslím že už toho plynu tam moc není a ono je tam skoro ještě půl nádrže, na dalších 200km. Takže asi tak k diodovému ukazateli
Srpen 25, 200817 r Ti poviem to je sila ved som sa cudoval ked mi povedali ze natankovali 10l do nadrze pri montazi co dali zadara a svietila cervena dioda.To je na h.... taky merac skoda penazi za to. Upraveno Srpen 25, 200817 r od Mikoho
Srpen 25, 200817 r pokud odpovídáš na poslední příspěvek tak ho necituj, nebo si vysloužíš varování jinak s tebou souhlasím, že než toto tak radši nic
Srpen 25, 200817 r Jedina vec sa mi nepaci a to je meranie tej spotreby ten merac v interieri auta.Zrejme vsetci ho mate diodovy.Natankoval som plnu nadrz viac ze sa neda mi pumpar povedal a svetielko preblikavalo raz ukazalo plnu nadrz ako nahle som isiel trocha do kopca tak uz svietili len 3 diody.Vraj to funguje len na principe akychsi magnetov.To sa fakt neda inak merat? LPG je v nadrzi stlacene do hustoty kvapaliny. takze sa pouziva obycajny plavak na meranie vysky hladiny. pri naklone v kopci, alebo v zakrute plavak reaguje na pohyb hladiny.
Srpen 25, 200817 r Mikoho: si časem zvykneš a nepřijde Ti to, protože se naučíš jezdit jako my všichni ostatní podle denního počítadla km... I v lpg servise po montáži Ti řeknou, že ten diodový ukazatel je jen orientační... Já bych řekl, že je orientačně na h****
Srpen 25, 200817 r mne sa ukazovatel paci aj ked viem jazdit hlavne podla denneho odpocitavaca. ale funguje docela presne kazda dioda na 100km a ked zacne suvisla cervena tak este 100km rezerva. ale v podstate to mam len ozaj orientacne po vikende. monty 36ooo litrov plynu som ja za tie roky minul v zapalovaci ked si v praci zapalujem cigarety ale inak vsetka cest ty si ozaj Jara Cimrman co sa tika plynu v cechach. emanuel chlapci od nas moji kolegovia si davaju plyn montovat k vam do brezna skus dat nastavit sistem u vas ak treba skusim ti zohnat kontakt. a montuju tam nieco nove ceskej vyroby a stoji to 24000. viete niekto o co ide ?
Srpen 25, 200817 r zatial to neriesim amigo nastavil som to ide to nemam dako cas na tie membrany uvidim aka bude spotreba ak velka pojdem LPG Brezno nemal pred tym program na Tartarini neviem co maju za novy sistem ale viem ze montuju len sistemi LOVTEK: Upraveno Srpen 25, 200817 r od Emanuel
Srpen 26, 200817 r Dnes mi kurier dorucil koleso dojazdove na mojho Romika.Cena 1741 Sk aj z dopravou s Košíc.No max rychlost je 50km co nie ej vela aj 80km pritom su na trhu aspon na fotke som videl
Srpen 26, 200817 r Bol si autom v Bulharsku?Co sa prihodilo.Aj ja som uvazoval ist autom do Bulharska Upraveno Srpen 26, 200817 r od Mikoho
Srpen 26, 200817 r dostal defect, že by ho ani sprej nespasil. Do BG autem klidně jeď , mám to vyzkoušeno 2x loni a letos, a je to perfektní laciná dovolená Montyho jsem přesvědčoval půl roku, nakonec mi pomohli sami Chorvaté s jejich nesmyslnými omezeními Upraveno Srpen 26, 200817 r od Malta
Srpen 26, 200817 r dostal defect, že by ho ani sprej nespasil. Do BG autem klidně jeď , mám to vyzkoušeno 2x loni a letos, a je to perfektní laciná dovolená Montyho jsem přesvědčoval půl roku, nakonec mi pomohli sami Chorvaté s jejich nesmyslnými omezeními To je zaujimave a maju na pumpach plyn alebo si isiel na benzin?
Srpen 26, 200817 r celou cestu tam na plyn a zpět pouze plánovaných 100km na benzín. Pár stran zpět najdeš nějaké info a foto.
Srpen 26, 200817 r pár stran zpět ale v Lampárni, ne v tomto vláknu. Nějaký letáček jsem skenoval sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5993&st=323 je tam i pár info
Srpen 26, 200817 r mikoho ked je jedna rezerva na 50 km tak to daj dve a mozes valit aj 100-kou. inak ja som bol tiez 2krat v bg a bez defektu a tiez vozim v kufri plnohodnotnu 185/60/14 aj ked som ju potreboval len raz. ak sa tulas po meste asi staci sprey ale ak dalej tak koleso. ale mne do kufra okrem rezervy vojde kyblik a udice takze je to akurat
Srpen 26, 200817 r emanuel ten system co montuju u vas v brezne sa vola AG. a v letaku o nom bolo pisane ze je to ceske . mozno karel lpg. by vedel co je to zac.
Srpen 26, 200817 r Koleso som skusal nastastie ma neoklamali pasuje na roomstra.Rychlost by som ozaj zvysila len aby ma potom to koleso nepredbehlo ak by som isiel 100km Upraveno Srpen 26, 200817 r od Mikoho
Srpen 26, 200817 r Při představě cesty 1570 km na náhradním kole 50 km/h je mi ještě teď zle . Na delší štreku si opravdu vem plnohodnotné kolo
Srpen 26, 200817 r Koleso som skusal nastastie ma neoklamali pasuje na roomstra.Rychlost by som ozaj zvysila len aby ma potom to koleso nepredbehlo ak by som isiel 100km ake to ma rozmery ? alebo foto nemas ?
Srpen 27, 200817 r ake to ma rozmery ?alebo foto nemas ? Fotky nemam z neho ale dne snie je problem ho vyfotit.To original koleso je moc tazke a velke neviem si predstavit ze by som ho bral.zabera dost miseta v kufry.Jedine namontovat hughasy na strechu a potom bravat truhlu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.