Březen 2, 201114 r když napíšeš check motoru, tak tomu všichni rozumí a je to i kratší . Asi tam budeš mít bohatou nebo chudou směs, je to otázka naladění, při jízdě to ani nemusíš poznat.
Březen 3, 201114 r Zdravim vsechny, mel bych jeden dotaz. Nedavno jsem koupil ojetou Fabii combi 1.4 MPi 50 kW, motor AQW, rv 2002 modelovy rok 2003. Ma najeto pres 260000, ale jinak je v dobrem stavu (byla pravidelne servisovana v Skoda servisu, mam servisni knizku) znam predchoziho majitele a koneckoncu byla za dobrou cenu. Momentalne mam spotrebu kolem 6,7l benzinu. Puvodne byla zamyslena jako druhe auto na obcasne presuny manzelky. Pri pohledu na ceny benzinu a nafty jsem ale zacal uvazovat o zabudovani LPG a vyuzivani auta k normalnimu provozu. Po precteni prispevku ve foru bych ale potreboval poradit, jestli se v mem pripade vyplati do prestavby jit. Mesicne ujedu cca 700-800km a to jeste tak, ze do prace to mam cca 13km. Tzn u sekvence 1-3 km na benzin, nez auto prepne na plyn. I ostatni jizdy jsou az na vyjimky cca do 25 km. Kdyz to tedy spocitam, tak na plyn ujedu z 800 km cca 10-20% na benzin (zalezi na pocasi). Pri cene cca 27kKc za prestavbu a pravidelny servis bude navratnost pomerne dlouha. Tak a ted ty dotazy: 1) vyplati se to vubec do auta s tolika najetymi km? 2) jde namontovat levnejsi podtlakovy system? Mene najetych km na benzin? 3) pokud sekvenci, tak jakou? byl mi nabidnut system STAG 4 za cca 27kKc. Vetsina na foru prosazuje BRC, ale to by bylo asi jeste drazsi, nebo se pletu? Co treba Lovtec? - vychazim z toho co montuji firmy v mem okoli. diky predem za odpovedi
Březen 3, 201114 r ad 2) AQW má dvě lambdy Euro4, takže tam je podtlak pasé, bylo by to akorát na problémy
Březen 3, 201114 r Zdravím plynaře Tak na tohle musím reagovat Mám ve své Fábce 1,4 MPi AQW najeto 221000 Km podtlak systém ¨LOVÁTO najeto 10 000 Km co jsem si to nechal namontovat a žádný problém pokud je motorová část řídící elektroniky ( lambdy ,zapalování ) v pořádku není důvod ho tam nedát ( to byla aspoň u mne podmínka aby šel podtlak bez problémů ) jak jsem psal výše cena montáže 20 500 Kč s měřěním plynu v torojdu ( super věc) spotřeba teď v zimě -za 650 Kč plynu ( 17,40 ) najeto 550 Km plyn spíná po 3 Km jízdy ze studena pokud se jen zastavuje na krátce ( do hodiny ) spíná okamžitě po rozjezdu. Jen jeden problém byl sehnat firmu která se do podtlaku pustí , v žádném případě systém lovtec a podobné napodobeniny . Já našel firmu v Zubří na Vsetínsku a po prvotní prohlídce na vagu se do toho v pohodě pustily s 2 letou zárukou !!!! Podmínka pravidelné kontroly po 15 000 Km . Jak jsem psal žádný problém ale musí to dělat odborníci a auto musí být v pořádku plyn má jednu neduhu vytáhne sebemenší problém s elektronikou do rozměrů se kterým naopak benzín ještě v pohodě jede. Jinak finanční návratnost - platnost nádrže je 10 let takže i když bude návratnost třeba 2 roky je pořád 8 let šetření peněz třeba na běžné náklady s provozem stačí to hodit na papír a je hned patrné o jaké peníze se jedná . Ještě musím doplnit Podtlakový systém nejde z auta předělat do jiného auta !!!!! Naopak sekvent jde pokud se bude auto měnit dát do jiného vozu !!! toť informace co jsem dostal při montáži . Upraveno Březen 3, 201114 r od martin71
Březen 3, 201114 r Žádná chyba vše čisté ,nic nesvítí ,jak píšu pokud to dělá odborník tak je vše ok ,ale i motor a vše okolo musí být ok.
Březen 3, 201114 r NEBOJ SA sa martin71 vsetko sa raz dojebe alezatial ti zelam nech to fachci ja som na podtlaku lovato a fabii 1,4 nakrutil minimalne 360 tisic km a bol som veeelmi spokojny so spotrebou a naslednou cenou
Březen 5, 201114 r Tak dneska vyjeta první nádrž LPG, měl jsem tam 41,5l načepováno a najel jsem krásných 615km, když mi to začlo pípat Spotřeba mi vyšla 6,7 l/100km. Dneska načepováno 41,44 l za 754kč, ta cena je pro mě, jakožto člověka jezdícího jen na benzín, naprosto úžasná
Březen 6, 201114 r pro Martn71...jsi trošku mimo, ale to nevadí,pokud máš motor,který plní normu EURO4 tak se tam ani nesmí podtlakové zařízení dát/podtlak je na EURO2,max3/,pokud by se poctivě dělaly emise, těžko bude auto normu plnit, bohužel někteří montážníci jsou zvěř, prostě chceš podtlak, tak ho máš,kšeft je kšeft,podtlak funguje u takového auta tak,že každých 5 vteřin maže jednotku se závadami aby auto jelo, navíc dopručuji každých 10 tisíc udělat doseřízení aby neshořel kat, protože podtlaky nemají takovou rychlost reakce na činnost sondy/a ta musí být vždycky v perfektním stavu/, a to nemluvím o tom, pokud šlápneš na brzdu a máš ABS, odpojují se vstřiky, což u podtlaku vesele reduktor dodává plyn dál....vstřikování dělám od 23 tisíc, takže marně přemýšlím kde jsi vlastně ušetřil.....
Březen 6, 201114 r Ahojte přátelé. Tak už jsem taky mezi plynaři.Šel jsem do toho (i když jsem váhal).Dnešní ceny benzínu a každodenní nutnost"návštívit" zaměstnání...... Rezervu mi bez řečí prišroubovali k nádrži.Tak časem uvidím jak moc bude překážet.V nejhorším zakoupím opr.sadu. Dalo by se na Fábii koupit nějaké malé dojezdové kolo?Nevím jak je to s roztečí, jestli pasují i jiné disky z koncernu?? Při přechodu na plyn auto trošku ubere na výkonu.Je asi sekunda, ale je to znát.Jakou máte nastavenou teplotu sepnutí Lpg? Mě tam dali dle výrobce Lpg- 30"Celsia. Technik říkal, že na svém autě má nastavenou teplotu 40"Celsia. Ale jaké má auto nevím.Jak to tedy máte na svých Fábiích vy? Upraveno Březen 7, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Březen 6, 201114 r Zdravím všechny Mimo nejsem ,tam kde mě plyn montovaly asi vědí co dělají !!!! nabídky mají rozděleny jak pro euro 2 -cena 17 490 Kč a můj euro 4 - 20 500 Kč vše podtlak ,pak je tu záruka u systému LOVÁTO - 2 roky nebo 100 000 Km takže to asi nebude blamáž !!!!! Sekvent 27 000 Kč Ceny jsou z loňského Září kdy jsem plyn dával . Samozdřejmě že ceny od té doby klesly a teď je to na zvážení zda ušetřit 3 tisíce .Já ušetřil pomalu 7 tis. A to že zrovna nejsem milionář - ten by plyn neřešil . Ale úspora je jasná proti benzínu ať mám systém ten nebo ten .....to snad potvrdí každý .
Březen 7, 201114 r To jsi mě uklidnil že vědí co dělají...???? a když říkáš, že jsi ušetřil 7 tisíc, to je sice hezké, ale když se podívám na doložku plynu u velkého TP nikde jsem tam na typovku k Fabii nenašel homologační čísla pro komponenty, aby se dalo auto předělat na podtlak....jedině že by se původní čísla přeškrtaly a dopsaly jiné, což je proti předpisům a nikdo by takové auto neměl schválit,ale ti tvoji montéři jsou asi trošku mimo mísu, to by mě zajímalo, co je to za firmu, která v dnešní době montuje motoryEURO 4 s podtlakem, to je k pousmání, každopádně pozor na dlouhé cesty,ať se ti vlivem špatného dávkování nerozžhaví katatyzátor tak, že od něj po zastavení může shořet celé auto...
Březen 7, 201114 r No vidím že se tato debata ubírá směrem ,kdo je nebo není odborník Protože nejezdím na plyn rok ani dva ale 16 tak jich pár znám a viděl při práci a pokud bych byl mimo mísu asi chodím pěšky . A LOVECO 4EU co mám mě třeba ušetří na sekvent abych se teda mohl dorovnat tomu co bezmezně chválíš. Zatím budu tedy jezdit a hlídat abych neblaf . Upraveno Březen 7, 201114 r od martin71
Březen 8, 201114 r A napíšeš nám kdo ti to montoval do autíka? Myslím, že by dost lidí tady zajímalo. Taková malá reklama.
Březen 9, 201114 r Protože je reklama asi zakázána odkážu vás na moje příspěvky výše a tam se dočtete více a najdete si firmu samy není to složité.
Březen 9, 201114 r je vidět,že jsi mě nepochopil...nepsal jsem, že jsi ty mimo mísu, spíš ta firma co to tam prakticky udělala jak se nemá....povím ti o jednom případu...majitel Subaru chtěl předělat své auto, obvolával firmy kde kdo co a za kolik mu je předělají, byl i u mě, kde jsme strávili 2 hodiny diskusí,měřením,vysvětlováním...před týdnem dojel, jestli mu po opravě motoru zapojíme znovu plyn, zjistil jsem, že má v autě Lovtec(dělali mu to někde u Liberce), ale jaký!!!, reduktor,škrťák, úplně bez elektroniky za cenu 18500,-(my jsme mu to slíbili za 28000,- se vstřikováním+přimazávání)....dojel proto, že dělal opravu motoru,katalyzátoru(zničené hlavy, vytavený katalyzátor),oprava za 50 tisíc a to nemluvím o dalších problémech na STK kvůli emisím...proto mě štve, že se najdou i dnes firmy, které jsou sice jakoby laciné, ale co dokáží narvat do aut je až s podivem, zýkazník je relativně spokojený, ale.....ty následky
Březen 9, 201114 r neboj reklama by to nebyla ... kdyby sis přečetl pravidla, tak k linkům se vyjadřuje pravidlo č. 15 a to jen v tomto ohledu: <LI>Warez, linky na cracky programu a jiné odkazy na nelegalní software nebo nevhodné, nespolupracující weby jsou zakázané. Tyto témata (topicy) budou mazány. takže klidně to sem hoď
Březen 17, 201114 r Tak u mě zatím naprostá spokojenost, na poslední čepování 41,44l jsem najel 643km což mi vychází spotřeba 6.4l/100km, což je krása :-) Včera se rozsvítil check motoru, zajel jsem od servisu. Byla chudá směs. Mechanik to napíchl, pošteloval, pak jsme to jeli projet, ještě něco doladil a teď to vypadá dobře, tak už to snad bude v pohodě. Auto je po úpravě směsi živější, jde lépe do otáček. Snad se to moc nepodepíše na spotřebě :-)
Březen 17, 201114 r To se asi podepíše, ale stejně, já si vždycky propočítám ty náklady a nějaký ten litřík navíc mě nemůže rozhodit.
Duben 1, 201114 r Chcel by som sa spýtať kde je najlepsie umiestnitneny mixer pred skrtiacu klapku za nou alebo do tej plastovej rury co ide od vzduchoveho filtra .jedna sa o fabiu 1.4 50Kw AME Loveco 4EU Upraveno Duben 5, 201114 r od stukator
Duben 5, 201114 r Máš to trochu pomotané,to zařízení co popisuješ...mix musí být vždycky před klapkou, u BRC je nasazen přímo na tělese klapky, některé systémy ho zase mají daný v hadici před tou klapkou, takže jsem ti zas neporadil, že?
Duben 5, 201114 r Poradil ma to byt pred tou klapkou jednalo sa mi o to ze ja to mam pred klapkou ale namontoval sa tam mixer a rezalo sa do vedenia vzduchu a tzeraz to dobre netesni okolo klapky a stale citit plyn v interiery pri volnobehu ked stojim .Ci neexistuje mixer ktory by som zalozil a nemusel by som nic dopasovavat s vedenim vzduchu len priskrutkovat na skrtiacu klapku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.