Únor 19, 20169 r Zdarec potrebuju radu,takze dnes se mi rozblikala kontrolka motoru.ano po slavne generalce.Panove chyba zapalovani na 1 valci.Tak si rikam zapalovaci civka.vymeneno.a nic.stale blika.Takze co me napadlo,prepnout na plyn a zkusit.Nic stale na 3 valce.Takze vstrik ok.Napada Vas neco?Diky moc za kazdou radu.Moje nervy....
Únor 19, 20169 r Jestli jsi jezdil po opravě pouze na benzín tak bych začal přeměřením tlaků, pak by se vidělo co dál... Upraveno Únor 19, 20169 r od karel.lpg
Březen 21, 20169 r Zdarec,tak nakonec to byl vadnej kabel z RJ do vstrikovace.Doufam ze se pristi mesic konecne dostanu ke Karlovi,na serizeni a zacnu to pomalu mucit na LPG.Diky vsem za pomoc.Snad uz bude pokoj.
Březen 30, 20169 r Zdravim mam Skodu fabiu 1.4 16v + LPG a na volnobehu proste skape vyčistena škrtiaca klapka, tlak tam je, vymenene obidva filtre čo to môže byť?
Březen 30, 20169 r nějaká závada , základem je napsat, jaké zařízení máš v autě, každé se chová jinak a potřebuje jiné signály...tím, že jsi vyměnil filtry tak jsi tomu ještě víc ublížil, je nutno seřídit tlak a potažmo celé přeladit, protože se to bude chovat úplně jinak, prakticky chudé, může to pak podpálit i ventily motoru...
Listopad 29, 20186 r Páni idem si pre radu/pomoc. Ráno pri jazde v momente prepnutia benzínu na plyn je prepnutie s menším cuknutím(v chladnom počasí to robí v teplom vobec). Po prepnutí na plyn je cítiť rapidný pokles výkonu motoru. Tento pokles trvá pár sekund a potom sa výkon motoru citelne vráti do normálu. Hneď po tomto incidente sa mi rozbliká kontrolka motoru, ktorá asi po 10 sekundách prestane blikať. Táto situácia sa mi stala už 2x v tomto týždni. Obe situácie sa udiali ráno keď v tieto dni boli mínusové teploty. Rozdiel v najazdených kilometroch medzi dňami bol 15km medzi týmito ďnami stým že dnes po situáci s prepnutím mi po ďalšom prejdení kilometru došiel plyn. Auto je Škoda Fabia 2 (2011), 1.4 16V, systém Tartarini. Zapalovacie sviečky menené cca před 2 mesiacmi so štartom na benzín problém nie je. Ďalšia jazda na plyn po tejto situácií a ďalšie prepnutia benzín - plyn sú v poriadku bez problémov. Plyn tankujem na overených veľkých benzínkach najčastejšie Benzina alebo Shell. Vedeli by ste mi povedať čím by to mohlo byť sposobené či to je nejaký veľký problém? Díky Upraveno Listopad 29, 20186 r od Keso8
Listopad 29, 20186 r co tam máš za vstřikovače? Valteky nebo EVOčka od Tartariny? Pokud to první, pomůže jejich vyčištění (na nějakou dobu). Zůstávají slepené/přimrzlé a trvá jim, než se odtrhnou. Toto jsem měl/mám jako normální jev na jedničkové Fábuli když se ochladí. Na roomovi ani F III toto není, neboť tam mám EVOčka vstřiky a ty to nedělají.
Listopad 29, 20186 r Na riadiacej jednotke je EVO 01 tak predpokladám že Evo vstrekovače. Ako ja nad tým premýšlam. Do teraz sa mi nič také nestalo a to už mám LPG pár rokov. Napadla ma táka vec - posledné tankovanie mám OMV 4.11. Ukázalo sa to tento týždeň v tých mínusových teplotách a mal som tam už len minimum plynu. Nemohla sa mi stať kombinácia že som ešte tankol letný plyn a tým ako som ho tam mal teraz málo v tej kose že bol pri prepnutí slabší tlak a preto tie problémy?
Listopad 29, 20186 r No pozeral som kto všetko robí servis na tartarini a v Brne priamo su 3 servisy. Neviem či to našlo aj niekoho v Boskovicích.
Listopad 29, 20186 r no jestli můžu říci, tak Brno nesahá ani po kolena servisákovi v Boskovicích a věř, že mluvím z vlastních zkušeností. jestli budeš chtít, pošlu ti přes SZ kontakt na něj
Listopad 29, 20186 r Ako uprimne berem všetkými 10. V Brne sú 3 servisy z toho v 1 som bol a nepomohli mi a ďalší ma pochybné recenzie a z tretieho mi neodpovedajú. Dobrý servis sa hľadá ťažko.
Listopad 29, 20186 r Vstřiky mám taky EVO, najeto na nich 145.000 km a zhruba každých 20 - 30 tis. km nechávám čistit rentgenem. Když už bylo v chladných měsících nejhůř, motor při přepnutí benzín / plyn citelně škubnul, v -10°C dokonce na plyn přepnout nechtěl. Začalo to hvízdat, jako když není plyn, motor šel na dva, kontrolka motoru, EPC... pomohlo vypnout, zapnout, pak třeba OK. Pomohlo až čištění vstřiků. Tankováno vždy jen na ověřených čerpačkách. Pomohlo taky třeba nechat motor při přepínání na plyn v deceleraci, pak jemně přidávat plyn a bez problému. Takže u evíček vstřiků vím, že je musím nechat vyčistit při každé revizi a ok. Další vstřiky chci zkusit jiné.. uvidíme, kdy ale odejdou tyhle, zatím se jim do důchodu moc nechce. Podle servismana mají jednu výhodu - dají se rozebrat a vyčistit. Upraveno Listopad 29, 20186 r od Hosha
Prosinec 11, 20186 r Ahoj, a co životnost reduktoru? Prý hodně závisí na stylu jízdy. Jinak mám LR EVO a najeto 70 tisíc km. Až na pár počátečních malých problémů, nic zásadního. Upraveno Prosinec 11, 20186 r od Lucky007
Prosinec 11, 20186 r mam stary system elpigaz 01 montovany nekdy v roce 2006-7 pri 123tkm na tachaci. to, ze se meni vstriky po 60 (ale nerika se to, obvykle az zacnou blbnout) jsem se dozvedel, kdyz mi je menili z duvodu blbnuti nekdy 280tkm (cca 160tkm najeto s lpg). reduktor mi zacal teci (takze jsem sice jezdil, ale musel jsem dolevat vodu) lehce pote (asi 300-310tkm) a ted mi zacalo nafest blbnout cidlo tlaku (345tkm). rozhodne nejezdim jako dedek (motor 2.0mpi) Upraveno Prosinec 11, 20186 r od mISHA
Prosinec 11, 20186 r no první počin s reduktorem jsem měl jen na jedničkové fábii v 318 248km, tedy nějakých 314t km na LPG a to se jen měnilo kolínko, neboť začalo téci. Repas reduktoru jako takového proběhl až v 357 815km.
Prosinec 11, 20186 r Nooo, tak to je slušná výdrž. Četl jsem někde nějaký příspěvek majitele BMW, který měl v motoru dva reduktory a repas prý dělal po 40 tisících km. Tak jsem si chtěl ujasnit životnost při běžném používání. Díky moc
Prosinec 12, 20186 r ja ted spis resim to, jestli mam opravdu vadny MAP sensor (sensor tlaku), ktery mi ukazuje vyssi tlak v potrubi mezi nadrzi a reduktorem. nicmene po resetu pres pocitac to normalne bezi. mam podezreni, ze vyssi tlak zpusobuje ventil na nadrzi. nesetkal se nekdo s timto problemem? Upraveno Prosinec 12, 20186 r od mISHA
Srpen 1, 20196 r Zdravím vospolok, idem si pre radu hlavne od ľudí s tartarini systémom. Dnes mi počas jazdy začal v pravidelných intervaloch pípať ukazateľ paliva (interval pol minuta až minuta). Vypol som motor nechal chvíľku auto. Nepomohlo od naštartovania, cez jazdu až po zhasnutie ukazateľ pípa. Neviete čím by to mohlo byť? Auto prepne na plyn normálne. Jediná vec je že mám okolo intervalu servisu a dnes ráno som tankoval. V nádrži ostalo cca 5L plynu na ktorý som do teraz jazdil a natankoval som 30L nového. Prešiel som cca 50km. Auto stálo x hodín. Keď som do neho opať sadol spravil som ďalších 10km a začalo pípanie. Za každú radu budem vďačný Upraveno Srpen 1, 20196 r od Keso8
Srpen 2, 20196 r pokud máš povědomí o tom že by si měl mít garančku, tedy najeto cca 23-25t km, tak ti to pípá právě kvůli tomu. Je sice fakt že mně to zapípá, když vypínám motor, během jízdy ne, ale už se mi jednou stalo, že po přehrátí firmware, mi to pískalo v rozmezí 2 min také celou cestu, musel jsem tehdy zajet za plynařem, aby mi to přehrál zpět.
Srpen 2, 20196 r Kilometrovo sa pohybujem okolo garančky. O pípaní intervalu viem (toto je prvý krát čo som dosiahol interval a to mam 60t km) ale bolo my práve povedané že to pípa len pri naštartovaní a zhasnutí motoru a nie aj počas jazdy tak ma to vykolajilo. Hlavne systém beží ako má. Ak by bol problém počítam že by sa sám prepol z plynu na benzín. Upraveno Srpen 2, 20196 r od Keso8
Srpen 2, 20196 r tak pak možná máš tu verzi fw co mi tam tehdy při garančce nahrál servisák. Odjel jsem od něj v poho. Pak další cesta pro manželku do práce a furt to pípalo, takže jsem mu volal aby mi to druhý den odstranil, protože jsem měl jet 350km a nedokázal jsem si představit to poslouchat celou cestu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.