ladi Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Prosím pomozte mi,už jsem z toho na palici.Přestalo mi chodit otevírání okna řidičových dveří.Je to Octavia 1,TDI,66kw,r.v.2000,SLX(všechna okna v elektrice).No a právě to řidičovo nejde otevřít.Je slišet při zmáčknutí tlačítka lehké dvojcvaknutí,ale nic se neděje.Nenapadá,nebo neměl to někdo z vás také?prosí poraďte mi.No a aby toho nebylo málo,tak mi padají ručičky,nebo nejdou vůbec.Najde se někdo ve Východních čechách,kdo by mi to opravil??? Předem moc a moc děkuji...Ladi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santino_rdld Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Taky mam uplne stejny problem - Oktavka V1 - rv.2002 - pri pokusu o stahzeni okna dveri ridice - slabe 2x cvakne a nic .... vsechny ostatni okynka fungujou f pohode Stejne hledam radu + popripade navod jaxe do el. dveri vubec dostat? Diky Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 rozeber komfortku otevirání oken - návod najdeš na internetu - stačí vypáčit pojistku ve dveřích v madle a komfortku vytáhneš, rozeber tlačítka a slož zpátky.. stává se mi to běžně u řidičového okna co půl roku, v tlačítku je taková gumička a jednoho krásného dne se nevrátí do původní polohy a okno tedy nejde otevřít.... tip: do googlu dej hledat "rozebrání tapecu dveří octavia" a první odkaz máš i s fotodokumentací, jak vyndat elektriku dveří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) Jen dodám. Ten panel z madla vyndávej SAKRA opatrně. Mně to nešlo, a jak jsem to měl různě prstama-nehtama podebrané, tak to najednou povolilo a jak je ten káblík poměrné krátký, tak jsem ten konektor vyrval. Naštěstí, nevím jestli s tím výrobce dopředu počítal nebo co, jinak si to neumím vysvětlit, bo on to je vlastně konektor v takové skořepince, která se stará o aretaci. Na vrkáči jsem koupil právě ten konektor s kousky kablíků, že to přepinuju a vlastně stačilo pouze přehodit tu skořepinku (takový ten žlutý bazmek - uvidíš). Editováno: 15. Únor 2011, autor: Wojnar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santino_rdld Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Tak jo ... poprve po dlouhe dobe jsem mel cas se v tech dverich trochu povrtat. V pohode jsem vytah komfortku (teda takovy ten bazmek s tema tlacitkama - si myslim ze to je komfortka ... viz. priloha - foto ) ... cele jsem to krasne rozebral, procistil, trochu promaz, gumova buzirka pod tlacitkama vypadala, ze ji nic nejni ... vse sem zase slozil ... a nic ... Teda ... uplne to same ... zase v tech dverich nekde slabe 2x cvakne a okno u ridice se ani nehne .. tak nevim ... bud sem rozebral spatny kus (ty tlacitka nejsou "komfortka") ... anobrz se mi v tech dverich pokazilo neco jineho ... poradte prosiim .. diky moc .... Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larson77 Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Mám ten istý problém. Vo dverách to cvakne a nič. Mal som rozobraté dvere káble vyzerajú v pohode. S tou gumičkou pod gombíkom som neskúšal ale keď tu kolega píše že nič tak ale skúsím. Niekde tu na fóre stým tiež mal jeden problém nemohol na to prísť a nakoniec zistil že mu cez červeno hnedý kábel neprechádza prúd asi od jednotky mal a cez kábel už nie neviem tak ho vymenil a už mu to fachčí. Nevie niekto ako si to premerať či el. je v poriadku. (vo dverách to cvakne tak som mysle že to v el. nebu, aj keď oni sa niekedy nabehli sťahovanie a vyťahovanie ale kdesi to stráca kontakt a po rozobrati dvier už to nejde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 komfotka (RJ) je cerna krabicka s konektory, umistena nad relatky (nad pedaly), zkontroluj konektor u dverni RJ (na motorku el. okna) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peattee Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Nazdar měl jsem ten samej problém ale u zadních dveřích jen to cvaklo a to bylo vše jak při stahování z místa řidiča tak ze zadního sedadla a problém byl v tom že když otevřeš zadní dveře tak mezi pantama je gumová rourka a v ní jsou schované káblíky a já tam měl jeden zlomenej a to samé pude asi i vepředu koukněte jestli nemáte někde přerušenej drátek nebo zlomenej pohejbejte s tím a zkoušejte jak já 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larson77 Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Nazdar měl jsem ten samej problém ale u zadních dveřích jen to cvaklo a to bylo vše jak při stahování z místa řidiča tak ze zadního sedadla a problém byl v tom že když otevřeš zadní dveře tak mezi pantama je gumová rourka a v ní jsou schované káblíky a já tam měl jeden zlomenej a to samé pude asi i vepředu koukněte jestli nemáte někde přerušenej drátek nebo zlomenej pohejbejte s tím a zkoušejte jak já Tiež si myslím že to bude v nejakom drátiku, diky za typ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.