Ivanek007 Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ahoj, uz delsi dobu laboruju proc mi octavia 1.9 trdi 66kw agr netahne. nejaky cas posloucham pri rychlejsi jizde ci otackach nad 3000 tis ze nekde neco syčí. dnes sem to dal na rampu a pritkyne mi slapala na plyn, asi tak 3- 4 tisice ot a to tahlo u turba se ani nehne. cetl sem nekde ze se ma volne hybat muze to mit vliv na ztratu vykonu? hlavne v otackach do 2000 tis ot. turbo sem mel venku asi minuly mesic a ta klapka co tam je tak chodi jen tu baňku sem musel hodne vytahnout (napruzit) stacilo by to sestelovat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 (editace) jestli ti to tnetáhne do 2000 otáček tak podle mýho to moc turbem nebude protože to se ještě ani pořádně neroztočí a bejt to turbem asi by to padalo do nouzaku Editováno: 12. Srpen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ahoj, uz delsi dobu laboruju proc mi octavia 1.9 trdi 66kw agr netahne. nejaky cas posloucham pri rychlejsi jizde ci otackach nad 3000 tis ze nekde neco syčí. dnes sem to dal na rampu a pritkyne mi slapala na plyn, asi tak 3- 4 tisice ot a to tahlo u turba se ani nehne. cetl sem nekde ze se ma volne hybat muze to mit vliv na ztratu vykonu? hlavne v otackach do 2000 tis ot. turbo sem mel venku asi minuly mesic a ta klapka co tam je tak chodi jen tu baňku sem musel hodne vytahnout (napruzit) stacilo by to sestelovat? díky možná se pletu, určitě jsou tu větší odborníci, ale podle mě se na AGR nic hýbat nebude !!! je to turbo bez naklápění lopatek tak není důvod aby se tyčka hnula. Ta je tam je jako obtok, pokud při velké zátěži při jízdě stoupne tlak přeplňování přes danou mez tak baňka tlak odpustí do výfukového potrubí nebo někam ... Jak to jede? pocitujěš nějaké klesání výkonu? výpadek výkonu kolem 3000ot? od 66kW nemůžeš čekat zázraky to opravdu moc nejede (taky nežere), výkon pořeš chipem nebo tryskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 11. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ne ne vypadek vykonu pri 3000 ot sem uz vyresil, ale ted nejede do 2500 ot. dys sem ji koupil cca pred 4 mesicema tak jela jako drak kopec co sem drive vyjel na 3 a jeste zrychlovala tak ted sotva na 2ku. proste netahne jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 - vzduchový filtr, váha vzduchu, naftový filtr, špatná nafta, ... - pak jedině LOG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Alebo spravit si vylet do Bohumina k INDIMU. Mozem odporucit, vyuzil som jeho sluzby zaciatkom roka aj napriek pomerne velkej vzdialenosti 2x200km. Je to vazne macher, keby som to mal blizsie k nemu, tak si nechavam u neho vsetko opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.