Přejít na obsah

Ukradený Columbus


Doporučené příspěvky

Ahoj,

tak nam tenhle tyden ukradli uz podruhy behem mesice a pul Columba z naseho L&K.

1) poprvy v baraku na parkovacim stani, pres okno spolujezdce i s bezp. folii (v noci)... skoda cca 150tis.

2) podruhy tento tyden, pred barakem par minut po zaparkovani (coz se mi moc nejevi jako nahoda), jeste nebyla ani poradna tma, pres zamek u ridice, xenony si uz nestihl *** diky vyruseni odnest.

Jakou vy mate zkusenost?

Editováno: , autor: poupatko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se rozhodně už ničemu nedivim.

Je to tady národní sport, když kradou politici a ještě se tím chluběj. Tak zlodějíčkové jsou v pohodě. Poldové je nehedaj a ani nechtěj hledat, protože to je pro ně práce, vyplněj papíry a se vší slávou to odložej. Když mě ukradli auto tak jim stálo u cesty kterou jezdili deně na služebnu půl roku a nic. Nakonec jsem ho našel sám a jak se kluci divili že tam stálo tak dlouho. A myslím že když není vůle trestat podvodníky a zloděje nahoře, tak za těmahle zlodějíčkama aut a navigací se rozhodně nikdo honit nebude. Nejlepší trest pro takovýho zlodějíčka je ho chytnout a zořerážet mu prsty na rukách hajzlovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vytlkol ti okno aj cez bezpecnostnu foliu? Ako si ju mal nalepenu?

Ahoj,

standardne jiz pri vyrobe... mrkni na fotky a uvidis jak se k ni pri prvni kradezi dostal/i..... taky dle toho, ze nic jinyho neukratli i kdyz byly vsechny kastliky otevreny, zrejme hledal/i jeste CD k ni..

Pro koupe chtive jinou cestou: Preji Vam, aby Vase auto nasledne dopadlo minimalne stejne jako to nase. :)

post-37887-1251205288_thumb.jpg

post-37887-1251205305_thumb.jpg

post-37887-1251205322_thumb.jpg

post-37887-1251205331_thumb.jpg

post-37887-1251205338_thumb.jpg

post-37887-1251205346_thumb.jpg

post-37887-1251205363_thumb.jpg

post-37887-1251205371_thumb.jpg

post-37887-1251205378_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamarádovi v sobotu v noci ve FM ale jak???paisrem ho vypaisrovali z palubovky.urvané úchyty na palubovce,rozbité okno,dojebaný kaslík.škoda přes 100.000,-Kč.

Jinak auto pod okny paneláku,alarm řval,ale nido nic neviděl

tak to je hodne spatny...

Kdesi jsem cetla jeden pruzkum kdy testovali alarmy u aut a kolemjdouci. Klasicke zvuky alarmu nikoho nezalarmovali, ze se neco deje.

Pak dali alarm se zvukem - soulozici par a snad nebyl nikdo, kdo by si auta nevsimnul, pripadne nesel i bliz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tak jsem přišel tento týden o Columbus po cca 3/4 roku vlastnictví auta. V noci, před domem, přes okýnko spolujezdce. Podle Policie jim to mohlo trvat tak 20 s, rámeček čistě vyhozenej, navigace vyšroubovaná, konektory odpojený, víceméně nezničený. Zloději mě samozřejmě štvou, ale mnohem víc ty lidi, který si zjevně kradenou navigaci koupí a odborníci, kteří jim ji nainstalujou a seženou PIN. Bez těchto hajzlů by se navigace tak nekradly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak už patřím taky mezi ty co jim byla odcizena navigace. 20.6.2011 v pravé poledne na sídlišti v Praze Černý most přes okénko spolujezdce. Někdo na toho zloděje zavolal městskou. Jenže než přijeli tak byl pryč i s navigací. Čistě vyndaná bez poškození jiných věcí. Bohužel se mu hned na poprvé nepovedlo rozbít okno šroubovákem (plast na B sloupku povolil rychleji než okno.) Tak než to zkusil podruhé tak mi vzteky rozbil ještě čelní sklo.

Škoda 130.000,-

Podle hlášení které přišlo na městskou to byl občan romské národnosti s baťohem na zádech. Vyndal ji za cca 1 minutu."" A chudák se při tom ještě pořezal.""(budiž mu přáno!!!

Nejvíc mne naštvalo že jsem čekal téměř 6,5 hodiny na technika od Policie. Navi ukradena ve 12.15, protokol podepsán v 18.35

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

A jak se takova zjevne kradena navigace pozna? Prodejce vam na ni klidne da fakturu a rekne, ze je z nejake bouracky.

Na sidlisti je parkovani katastrofa. Snad z dalky nelakat ploutvi na strese ale mit vnitrni antenu a prem sklo hodit clonu a celou palubku zakryt dekou, jako to delaji ridici, co ji nechteji mit od slunicka rozpalenou. Pokud auto neni vytipovane, tak by to mohlo zlodeje odradit, kdyz nevi jiste, co v aute je.

Editováno: , autor: petrjanda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

chápu, že je katastrofa přijít o tak drahou a krásnou věc a soucítím. Na této planetě pobývám skoro padesát let. Za ta léta jsem nabral určité zkušenosti a vědomosti. Vím, že se krade. Vlastním Fabii 1.9 TDI. Ještě před koupí tohoto vozu jsem si vyrobil páku na volant. Následovaly další čtyři opatření, aby vozidlo zůstalo na místě, kde jsem jej zanechal. Bylo prvedeno opatření, aby nezmizelo autorádio jen za cca 3.200,-Kč. A je toho na autě víc.Detailně jsem tuto navigaci neviděl, ale pokud by to šlo a čelní kryt by se nedal vyměnit, nechal bych do něj vyfrézovat příjmení a to celé podsvítit, aby to bylo v noci i ve dne viditelné, samo sebou po opuštění vozidla. To byl jeden nápad či úplná blbost z mnoha. Já sám bych tuto navigaci nechtěl. Raději si přilepím na okno přenosnou navigaci a po jízdě si ji beru s sebou domů. Podle mne by se měl nad tímto problémem zamyslet výrobce vozidla. Ale to by se muselo někomu chtít, že? Pokud ti navigaci ukradnou tak si ji asi půjdeš koupit a podpoříš růst ekonomiky, v lepším případě škodu proplatí pojišťovna, plus tvoje spoluúčast. Chlapci budu rád, když tady nebude další příspěvek o zmizelém Columbusu, ale to bych byl asi hodně naivní. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

můžu se jen zeptat, co je na tom Kolumbusovi tak suprovýho, že si ho dobrovolně dáte do auta, zaplatíte za to strašnou sumu??? to je jen jako machrovinka, nebo..?? nechapu.. na aukru se dá tahle věcička sehnat za 9000 a když čtu, že zloděj nadělá škody za 100 000 když ji vybere, tak fakt nevim.. a když ještě vím o tom, že se to krade jak sviňa, tak si to tam nedám tuplem, ne?? proč si tam nedáte jen obyč. radio na mp3 a nekoupíte navi do kapse,? cig án, kterej to ukradne, má z policie akorát srandu a vy, když mu dáte přes papulu, když ho náhodou chytnete, jak vám to čoruje, tak vás ještě zavřou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj všem poškozeným. Dnes jsem se přidal k této komunitě. Auto mám 12 dní, dnes ráno odemknu a Columbus nikde. Čistá práce, nic rozbité, žádné známky poškození. Nevíte jak to ty hajzlové dělají? Dočetl jsem se že zámkem u řidiče - pomůže zaslepení zámku??? Prosím o rady. Též jsem viděl různé kryty navigace ale tomu moc nevěřím. Jinak údajně při vybavení auta Sound systémem nelze použít jiný model než Columbus - máte s tim zkušenost??? Moc se mi nechce to tam znovu dávat abych to zas za pár týdnů našel vykradené.... Prosím o vaše zkušenosti a názory. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tom scout.. jen off topic- pokud to máš pojištěné, doufám že jsi vzal cihlu, rozmlátil okýnko a zavolal policajty.... nebudeš to platit ze svýho, že ne.. jinak columbus na aukru 8200.. třeba koupíš toho svýho... nechtěl bych to do auta ani zadara.. už jen ty problémy s každoměsíčním ukradením za to nestojí..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Columbus ve sluzebni OII mi zmizel za posledni rok 5x. Dvakrat pres zamek ridice bez poskozeni otevreli auto a vykradli. V obou pripadech to musela platit firma platit, pokud neni videt znamka nasilneho vniknuti pojistovna ti nic nehradi.

Potom se zasslepil zamek. Zlodej od te chvile chodi pres okno, takze znicil okna, sedacku, volant a palubku - v podstete vse vysypanym sklem. Nicmene to pojistovne nevadi a hradi vse dle pojistky a ja davam jen spoluucast...

Jestli to chces platit sam nebo mit vic poskozene auto a dat jen spoluucast si spocitej sam... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdavím, tuto zkušenost s Octavii mám. A hned dvakrát od 3.10. kdy js e auto koupil! Mám to štestí, že v Havířově je známo že columbus či nexus nevydrží dlouho na svém místě. Tudíž jsem vozidlo pojistil u české, kde mám spoluučast 1000,- Kč popřípadě 1%.

První odcizení jsem byl od vozidlo asi 500 metrů, než jsem doběhl pouze jsem viděl odjíždět černého golfa a zkázu kterou po sobě nechali. Rozbité okno spolujezdce s fólii, rozervaná palubovka, kde odcizili handsfree (na co jim to bude?), panel climatronicu (na aukru 300,-), columbuse (aukro 10000). Teoreticky škoda 15000,-. Pojišťovna do škodovky poslala 110.000,- Kč

Druhý případ, opět stejné okénko s fólii, columbus a pro změnu roztrhaná sedačka spolujezdce a climatronic snad na 4 kusy... Škoda 94.000,- Kč

Za tyto dvě "povedené" akce feťáků čí obcǎnů trvale opálených pojišťovna zaplatila 204.000,- Kč!!!!

A to znám lidi kterým to bylo odcizeno 10x za rok!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám pojistku domovský autoservis.. znamená to. Když si nechám auto opravit v tomto servisu a cena je větší než spoluučast (5000 korun), tak mi celou sumu, včetně spoluučasti zaplati pojišťovna.. takže pokud bych něco takovýho zjistil- krádež cennější věci než 5000 z auta, beru šutr a jdu po okně... nebudu to za černoobčany platit ze svýho.. dost na tom, kolik stojí každýho nás z daní každej metr... jinak- novej kolumbus cena cca 22000 kč, aukro , bazos - 8000..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...