Publikováno Srpen 14, 200916 r z nicoho nic zacala svitit kontrolka oleja na cerveno, pozeral som olej a je v polke rysky, co moze byt najpravdepodobnejsia chyba potreboval by som poradit lebo mam ist na dlhsiu trasu, mam motor 1,4MPI AME 50kW rv 2000 diki moc vopred za rady
Srpen 14, 200916 r Autor Už se to tu řešilo.Zkus prvně čidlo a dráty k němu, někdy upadnou. myslite vypadnuty kablik? a kde sa nachadza to cidlo aby som nemusel bludit po motore d
Srpen 15, 200916 r tak nevím, ale asi na různých motorech bude jinde, já mám 1,4 16V 74kw a je když se koukneš zepředu přímo veprostřed dá se říct, nejde přehládnout. A u mě bylo to čidlo vadný, takže jsem ho musel vyměnit.
Srpen 15, 200916 r Autor tak nevím, ale asi na různých motorech bude jinde, já mám 1,4 16V 74kw a je když se koukneš zepředu přímo veprostřed dá se říct, nejde přehládnout. A u mě bylo to čidlo vadný, takže jsem ho musel vyměnit. ta zavada sa prejavi iba v zakrutach a po par sekundach tak 30s poblikava kontrolka a potom zhasne
Srpen 15, 200916 r Jo, dělalo to jen občas, někdy to přestalo po chvíli samo, někdy to přestalo po vypnutí a znovunastartování motoru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.