Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Octu jsem objednával začátkem listopadu,zaplacená záloha-dodání v druhé polovině ledna

Mám dotaz - bude cena stejná za kterou jsem objednával,nebo se zvýší o změněné DPH ? Prodejce mi tvrdil,že cena zůstane stejná,ale věřte jim. ;) ..tak jestli někdo nemá informace..

Vloženo
dík za radu ale v tom problém není, nebylo by něco lepšího? Mám za 20 let za volantem něco najeto. Vysvětli mě jak mám jet v obci 50 po rovině aby mě auto jelo, myslím že mě zrovna minulou něděli nafotili tak čekám psaní z odboru dopravy protože jsem to nedusil.

no bohužel ne na 4ku tu už ten motor v tak malých otáčkách bez cukání nedá jedině 3 co moc řve nejde to jinak v tomhle mam výhodu v TDI a čipu vezme mi to na 4 v pohodě

Vloženo (editace)

Frenzied: Samozřejmě platí u slušného podniku částka, na kterou máš kupní smlouvu. I když je otázka, jak je to právně - já píšu nabídky vždycky bez DPH, takže to nijak neřeším.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

motor cuká za jakékoliv konstantní rychlosti na 3.4.5. r.s. chce mi tu někdo říct že je to tak správně, že by zase chytrá rada ? Nemám problém s technikou jízdy ale s technikou, ale už se problém řeší i bez takových postřehů. V práci jezdím O2FL 1,6 a nemám problém.

Vloženo

Octu jsem objednával začátkem listopadu,zaplacená záloha-dodání v druhé polovině ledna

Mám dotaz - bude cena stejná za kterou jsem objednával,nebo se zvýší o změněné DPH ? Prodejce mi tvrdil,že cena zůstane stejná,ale věřte jim. ;) ..tak jestli někdo nemá informace..

Nevím, jak je to při platbě v hotovosti, ale Škofin mi teď poslal nový splátkový kalendář, kde jsou všechny splátky od 1.1.2010 navýšeny. Auto jsem přebíral 21.10.2009. Smlouvu mám na 48 měsíců a zaplatím celkem o 2060 Kč více než podle původního splátkového kalendáře.

Vloženo

Stačí podřadit na nižší rychlostní stupeň, čemuž by při 50km/h odpovídala trojka :kol-48:

To cukání mi dělalo taky okolo 2000 ot/min a dával jsem to za vinu "motorové mapě" v ŘJ, která byla takto přiškrcena nejspíš kvůli emisím :(

Vloženo (editace)

a je doma holka :-) pekne voni novotou mnam :-)

Dnes sem hned najel 200km (100 okresky, 100 dalnice - 120kmh) a prumerna spotreba 5,6 - max otacky 2500-2800 :-) a jede nadherne :-), jediny co mi dela problem je preposilovana brzda, ktera se macka skoro tak lehce jak spojka :-D, a pak ten podivuhodny system odemykani a zamykani vicka nadrze :-D,

- zimni gumy od skofinu - Polarisky 2, letni Pirrely :-)

rychlofota:

fotky

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo (editace)
Jen aby, zatím je klid, doufám stále v zítřek ;)

Co máš všechno za výbavu?

neboj bude :-)

prodejce rikal ze u nich sem mel zatim nejvic vybavenou tourku co prodavali ted :-)

mam Tour Plus, interier graham, bederni operky, vyskove stavitelne sedlo spolujezdce,vyhrivani sedacek,takovej ten metalickej dekor na stredni konzoli, mlhovky,vyhrivany ostrikovace, kozeny paket, tu rezervu, dalkovej central a jinak uz asi nic :-D nevim co ty lidi kupujou....:-D

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo

Základ je sice subjektivni, ale nizsi vybava nez na urovni Plusu je podle me dneska uz hodne velkej extrem. Co sem se bavil pri prodeji OI v bazaru s vykupcim, tak o Fabie a Octavie je sice zajem, ale jakmile to nema aspon centralni zamykani, el. vokynka vpredu a hlavne klimatizaci, tak jde cena dolu a doba prodeje se hodne protahuje.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...