Octavia Tour Trumf - Stránka 58 - Novinky - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

Garrett napsal:
Jen aby, zatím je klid, doufám stále v zítřek ;)

tak už jim volej, snad ti to slibili do Vanoc ne :-)

Chjo kez by to auto vonelo vevnitr novotou naporad :-D :-D

edit: jo jeste me vadi ten jedenton klaksonu - to je horsi jak u 120ky....doufam ze to jde nejak vymenit za vicetonej,....

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bojler napsal:
Základ je sice subjektivni, ale nizsi vybava nez na urovni Plusu je podle me dneska uz hodne velkej extrem. Co sem se bavil pri prodeji OI v bazaru s vykupcim, tak o Fabie a Octavie je sice zajem, ale jakmile to nema aspon centralni zamykani, el. vokynka vpredu a hlavne klimatizaci, tak jde cena dolu a doba prodeje se hodne protahuje.

Tak s tímto souhlasím, já už tady ty prvky výbavy považuju taky za standard v dnešních autech ;)

Odkaz ke komentáři

Garrett napsal:
Fotky pouze mobilem. Příští týden budou lepší :)

:wub:

Kraasa tak bude do vanoc nebo az mezi svatkama?Ty kola moc pekny:) :-)

to all:

Btw jak zjistim co v tom mam za olej tj znacku a specifikaci, co tam dolejt v pripade ubytku?Shell,Mobil bo je to fuk?nikde zadna nalepka,prodejce taky nevedel jen vim ze mam promenlive intervaly a long life :-D ale specifikaci vubec nevim...uz se pomalu asi presunu do topicu O1

Odkaz ke komentáři

rogerer napsal:
a je doma holka :-) pekne voni novotou mnam :-)

Dnes sem hned najel 200km (100 okresky, 100 dalnice - 120kmh) a prumerna spotreba 5,6 - max otacky 2500-2800 :-) a jede nadherne :-), jediny co mi dela problem je preposilovana brzda, ktera se macka skoro tak lehce jak spojka :-D, a pak ten podivuhodny system odemykani a zamykani vicka nadrze :-D,

- zimni gumy od skofinu - Polarisky 2, letni Pirrely :-)

rychlofota:

fotky

Hmm..hezká, hodně šťastných kilometrů... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Garrett napsal:
Děkuju :)

Moc pěkná at slouží,od října mám tu samou, chci se zeptat všech nových majitelů Tourek Tdi ,za posledních čtrnáct dní jsem už tříkrat nenastartoval vždy až na pátý šestý pokus a to vždy když auto stojí víc jak 24hod.Pří startování je dost hlučný podávací čerpadlo,nema někdo z vás podobný problém, v pondělí chci navštívit servis tak jsem zvědavej kde udělali soudruzi z NDRchybu

Odkaz ke komentáři

fyk77 napsal:
to tour46:

zatim startuje bez problemu. a neni to naftou? treba si natankoval nejakej humus

Tankuju pouze u SHELL a i mně to mrazech chytá a jede perfektně, akorat to nestartuje když auto den a více stojí. Asi bude špatný zpětný ventilek a padá nafta a trochu se to jako zavzdušní ,potom to chytne až na pátý šestý pokus a opět startuje napoprvé.Dnes jsem kontroloval cele potrubí od nádrže až po motor a vše ok.

Odkaz ke komentáři

tour46 napsal:
Skus odšroubovat anténu,já jsem ji vymněnil za hladkou a je to OK.

Me prodejce rikal ze nejde odsroubovat :-D ze to je naka novinka ci co kvuli zlodejum a do mycky Ze se ma jen povolit a sklapet....navic to svisteni mi prijde zepredu a ne zezadu nevim :) takze to svisteni je normal jo?:-D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...