Bageta Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Já 240mm a 463,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 chehe,to jsem to nějak nepocopil a popletl,ale o té spojce to je pravda,ale říkám slyšel jsem o tom nikdy jsem se oní nezajímal tak jsem to tedy snadno popletl.OMLOUVÁM SE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Ako zdvihnem na 1.8T mk? trosku aj kw? myslim za rozumnu cenu. predstavujem si tak 140Kw a 280-300Nm da sa to? Alebo, ma tu niekto niak prerabanu 1.8T? Editováno: 30. leden 2007, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 zak mě to dneska rozmluvilo několik lidí co se pohybujou kolem závodů.Je to sice reálné zvyšit výkon z 90 koní na 150 koní ,ale rozhodně to nekončí výměnou trysek ,turba a chipu .Dálš se musí dát jiná spojka ,poloosy, převodovka a to nemluvím o tom ,že kastle neni vařená ,ale bodovaná a bude se kroutit .Maximum ,aby vše bylo o.k. je tak 130 koní .Uvidíme jak se nakonec rozhodnu budu rád když lidi co toto zvýšení maj napíšou pravdivě jejich zkušenosti a taky to co museli dát nové . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Spojka s jinym obloženim bude v poho,poloosy a převodovka no problem akastle je stejná na všechny motorizace akorát RS má takový výztuhy v kufru,takže kastle taky v poho.Jestli ti takhle někdo radí tak kecá nesmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 proto se ptám tady ,protože je tu spousta lidí co tu úpravu má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak jsem se takhle ptal kamaráda závodníka,když si koupil svoji octu TDI 81kw nechal ji šipnout na 150 k,výsledek bylo prý fajn dělo,po 40tis.zrada:ohlá hlava,rozvody v pi...!atd.no,takže koupil jinej motor opravili to a octěnce udělal pápá lálá,a kopil si O II RS combi,říkal že teprva ve 160km/h dává 6 rychl.tak nevím do toho bych tedy nešel!je to ale věc každého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) Ohlá hlava ,rozvody a ještě kvůli tomu novej motor Editováno: 30. leden 2007, autor: Bageta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no prostě zkroucená co ti budu povídat já to neviděl tohle on tvrdí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 hele,já to neviděl tohle mi tvrdí on!dohadovat se s ním nebudu,myslím že nekecá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Tak byl problém v něčem jinym,ale né v chipu a nebo výkonu (při těhle hodnotách).To by odcházeli jiný věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Tak byl problém v něčem jinym,ale né v chipu a nebo výkonu (při těhle hodnotách).To by odcházeli jiný věci Co treba neudelany rozvody, po koupi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jojo mě řikal závodník Octavia 1,9 TDi 154 koní ,že ulámu klouby poloosu ,a že spojka to nevydrží ,jo a v zimě se nedá jezdit auto je moc živé i při rozjzdech . budu to dělat u Reeshy vDP tak uvidíme co poradí on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 on to měl od nova,maloučko podnikatelv aotdopravě,maloučko jezdil rally maloučko několikrát mistr čr ve 1,4,pochybuji o tom že by nevěděl kdy má jet do servisu na rozvody a jiné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jojo mě řikal závodník Octavia 1,9 TDi 154 koní ,že ulámu klouby poloosu ,a že spojka to nevydrží ,jo a v zimě se nedá jezdit auto je moc živé i při rozjzdech . budu to dělat u Reeshy vDP tak uvidíme co poradí on No pokud se budes rozjizdet jako blazen tak je to mozny, pokud pri tom budes pouzivat mozek tak bych se toho nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 tak jsem se takhle ptal kamaráda závodníka,když si koupil svoji octu TDI 81kw nechal ji šipnout na 150 k,výsledek bylo prý fajn dělo,po 40tis.zrada:ohlá hlava,rozvody v pi...!atd.no,takže koupil jinej motor opravili to a octěnce udělal pápá lálá,a kopil si O II RS combi,říkal že teprva ve 160km/h dává 6 rychl.tak nevím do toho bych tedy nešel!je to ale věc každého to jsou zase moudra jestli spíš panáček nesral na rozvod a jak se to potkalo tak to vyvalilo ventily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 žeby --- kovářova kobyla chodí bosa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jojo mě řikal závodník Octavia 1,9 TDi 154 koní ,že ulámu klouby poloosu ,a že spojka to nevydrží ,jo a v zimě se nedá jezdit auto je moc živé i při rozjzdech . budu to dělat u Reeshy vDP tak uvidíme co poradí on No pokud se budes rozjizdet jako blazen tak je to mozny, pokud pri tom budes pouzivat mozek tak bych se toho nebal Jo jo přesně tak, navíc pak máš rezervu na krizovku, třeba předjíždění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jsem rád ,že poradíš ,na kolik koní můžu jít abych neodepsal spojku ? Anebo jakou spojku dát a kolik tak stojí ? poloosy to vydržej ? Jo Vášo nemůže bejt na tý nápravě špatný ložisko něco tam hučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 hoši nevím,ale na tohle byl citlivej jezdil i do škoda servisu takže žádná domácí horká jehla,fakt mi tohle tvrdil,no zvednout výkon o 60k si myslím je dost na každej motor,nevím!pro nic za nic by si to nevymyslel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 jsem rád ,že poradíš ,na kolik koní můžu jít abych neodepsal spojku ? Anebo jakou spojku dát a kolik tak stojí ? poloosy to vydržej ? Jo Vášo nemůže bejt na tý nápravě špatný ložisko něco tam hučí měla by být OK jestli se to nějak moc zhorší tak to pořešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 prej to jde ,ale rozhodně je to větší investice než jen trysky turbo chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 to je o.k , jinak max. spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) prej to jde ,ale rozhodně je to větší investice než jen trysky turbo chip Neni!Ale je jasný,že když se budeš rozjíždět jak huntal a dávat tomu v plnym rejdu tak můžeš udělat spojku a nebo poloosu,ale to dokážu i na novym autě bez chipu. Spojku samozřejmě řešit budeš,ale myslim stačí jen kvalitní obložení (takže min. investice) Editováno: 30. leden 2007, autor: Bageta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.