Prochin Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Zdravíčko lidičky, před chvilkou jsem mluvil s chlapíkem, který mi nabízel origo řídící jednotku 96kW. Prý stačí jen vyměnit ŘJ, skompatibilnit s autem a je to hotové. Je to pravda? Moc se mi tomu nechce věřit. Nabízel mi, že mi jí půjčí na 14 dnů na zkoušku. Poradíte? Nerad bych odpálil motor, kvůli 15kW.... Mám 1,9TDi 81kW, narajtováno 146000km. r.v.98´. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 pičovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tiež si myslím že je to hlúposť. Veď ide o dva úplne iné motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 No taky se mi to nezdá..... Zase na druhou stranu, když si to nechám chipnout od některé z renomovaných firem, tak z toho také "dostanu" podobný výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Nikdo nic? Nikdo z ladičů mi neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 vlítni na dieselpowerforum tam to probrali dosyta - jinak je to kravina bo 96kW je PD má spoustu věcí jinak včetně vstřikovacích tlaků, trysek atd,buď si to nech čipnout a nebo si to nech od kluků přetryskovat a přehodit turbo a přeprogramovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Já jsem ale úplně blbej!!!! Ještě že to vím, že 96 kW je PD!!! Mě ten chlapík vyzmatkoval....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Vse krome 66TDI a 81TDi je TDI PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Nedavno jsem chtel davat Turbo z TDi PD 96kW pres Andreho a je toho dost co se meni oproti obyc TDi (mam jeste AGR.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 No já se rozhodl, že to nechám v sérii, chci aby mi jezdila co nejdéle, nevím jak dlouho ještě si jí budu muset nechat. Myslím že 81kW není až tak malý výkon a na seriový podvozek je těch koníků až až..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.