Publikováno Srpen 23, 200916 r Potřeboval bych poradit aspoň základ co je nejlepší na vylepšení podvozku aby se to v zatáčkách tak nenaklánělo. A zárověň potřebuju zvýhnout předek psalo se tu že když se pod tlumiče daj podložky tak se to trošku přitvrdí.
Srpen 23, 200916 r Přidáním nějakých podložek pod sériová péra nic nepřitvrdíš. Musím přiznat, že s těchto dvou neslučitelných požadavků jsem jsem trochu mimo... Vlastně by to šlo, nech si na zakázku vyrobit delší a např. o 25% tužší pružiny. Myslím že želzárny Prostějov disponují softem na takovou to individuelní výrobu.
Září 1, 200916 r Potřeboval bych poradit aspoň základ co je nejlepší na vylepšení podvozku aby se to v zatáčkách tak nenaklánělo. A zárověň potřebuju zvýhnout předek psalo se tu že když se pod tlumiče daj podložky tak se to trošku přitvrdí. když to zvedneš,tak ti to ztvrdne,na předek můžeš dát podložky origo-co se dávají na auta "s výbavou pro špatné cesty".ztvrdne to auto,ale počítej,že zase v zatáčkách kapku uskakuje
Září 1, 200916 r nejlepší jak přitvrdi auto jsou tlumiče s nastavitelnou tuhostí, Koni je má a nejsou tam špatné ceny
Září 1, 200916 r Chce to vyměnit většinu věcí za sportovnější, takže pružiny, tlumiče, sportovní silentbloky, stabilizátor, atd... = k čemu mi budou Koni a sportovní péra, když mám vymačkaný silentbloky, kuláky a auto mi lítá po silnici jak se mu zachce... Jenom podložkama to rozhodně neztvrdne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.