Rabbit Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Stáhni si dílenskou příručku, jsou tam schémata celé elektrické sedačky, snad ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1990 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Dobrý den, také mi nefunguje vyvolání pozice z paměti sedadla.Jak jsem se tu dočetl řešení je výměna řj. sedadla. Dnes jsem si však všiml, že mi nefunguje vyhřívání zadních sedaček. Přední fungují normálně. Chci se zeptat má vyhřívání společnou řj. s jednotkou sedadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Nemá někdo ŘJ sedadla na test a popř odkup? Kraj Jihomoravsky - Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Mozno je to uplna hovadina, ale napisem to tu: Skusali ste to aj bez toho aby ste v tej sedacke sedeli? (myslím vyvolať pamäť) Keď idem po frajerke do auta a sedim tak sa sedacka nenastavi (mam 102kg ) musim vystupit a zmacknut to a sedacka sa nastavi. Naopak moja 47 kg priatelka si tam moze kludne aj sediet, sedacka sa jej nastavi aj snou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 mám 117kg a sedačka se nastaví i se mnou.Je fakt že se ji to moc nelíbí,ale zatím to jde.Na druhou stranu nedělám to pravidelně spíš jen ze zvědavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Ghostbuster: Já mám paměť nastavenou na klíč, jakmile odemčeš auto a otevřeš dveře, sedadlo se ti nastaví, a nemusíš na něm sedět. je to docela dobré... Můžeš mít nastavený jeden klič na svou polohu a přítelka druhý klíč na tu její, podle toho kterým klíčem odemčeš auto, tak se te vyvolá požadovaná paměť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Viem, ale zatial som to neriesil. priatelka soferovala supa tak 2x za toho pol roka co ho mame. radsej by som bol aby sa mi sklapali zrkadla automaticky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreamek Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Chci se zeptat, da se nejak zrusit to nastaveni pameti sedacek na prislusny klicek? treba vytahnutim baterie nebo tak neco? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) Zrušíš to jedině tak, že uložíš nové nastavení, nebo stačí vypnout tlačítkem ON/OFF - VIZ NÁVOD K OBLSUZE: Editováno: 27. Březen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gangie Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Zdar, měl jsem problém s uložením pozice sedačky (superb II 2010), hledal v návodu a na fórum, kde se info dost rozchází. Takže pro další hledající, jak to funguje u mě: Uložit pozici můžu pouze s klíčkem v zapalování v pozici 1 nebo 2 (tzn. nesmí být vypnuto, může být nastartováno). Dveře můžou být zavřené, může být zařazena i rychlost (mám automat). Zmáčknu tlačítko SET, držím ho stisknuté a přimáčknu pozici (1-3). Téměř hned se ozve zvukový signál o uložení pozice. Pokud mám klíček vyndaný nebo v pozici OFF, uložení se neprovede, pouze se vyvolá uložená pozice (i když držím SET). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 ahoj chalani mam problem nefunguje mi ovladanie vodicovej sedacky na diagnostike vyhodilo 01335 - ridici jednotka sedadla/polohy zrcatka - strana ridice (J543) 49-00 - zadna komunikace stretol sa niekto uz z niecim takymto . ze co moze byt chyba ? spolujazdcova funguje normalne aj vyhrev sedadiel aj ovladanie zrkadiel ide akurat ovladanie vodicovej sedacky vobec nic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.