Srpen 7, 200718 r No, na takovou černou barvu, jako má třeba najmis, se to hodí špičkově! záleží na barvě autí...
Srpen 8, 200718 r Každej máme něco že....někdo nemusí mříže,někdo očouzenou prdel... Každopádně bych chtěl vidět ty samolepky,když bych se na auto vrhnul s wapkou....
Srpen 8, 200718 r No, na takovou černou barvu, jako má třeba najmis, se to hodí špičkově! záleží na barvě autí... i ty lihotníku...
Srpen 8, 200718 r Každej máme něco že....někdo nemusí mříže,někdo očouzenou prdel... Každopádně bych chtěl vidět ty samolepky,když bych se na auto vrhnul s wapkou....
Srpen 9, 200718 r Take mame peknou mrizku Tady zadna samolepka neni je to napasovane ci prilepene - asi plast pochromovany Upraveno Srpen 9, 200718 r od Host
Srpen 10, 200718 r Take mame peknou mrizku Tady zadna samolepka neni je to napasovane ci prilepene - asi plast pochromovany je to toto http://www.milotec.de/deutsch/ Fábia I - sportgrill
Leden 8, 200817 r Chtěl sem se zeptat, možná to tady je někde napsaný, ale asi jsem to nenašel.. Chtěl bych stejnou masku jako ma AMOGH, dá se někde koupit, nebo je to dělaný? Díky moc za odpověď..
Leden 8, 200817 r Tak to naprostej souhlas. To je prostě hegeš... já zrovna tak jak ten nárazník, nemusim tyhle chrom mříže Každej máme něco že....někdo nemusí mříže,někdo očouzenou prdel... Každopádně bych chtěl vidět ty samolepky,když bych se na auto vrhnul s wapkou.... v poho mám to taky a zatím bez problému
Leden 8, 200817 r Chtěl sem se zeptat, možná to tady je někde napsaný, ale asi jsem to nenašel.. Chtěl bych stejnou masku jako ma AMOGH, dá se někde koupit, nebo je to dělaný? Díky moc za odpověď.. tuším že je dělá firma MATTIG, určo to podle značky najdeš na netu
Leden 9, 200817 r tuším že je dělá firma MATTIG, určo to podle značky najdeš na netu Moc díky, kouknu se po ní..
Únor 17, 200817 r Máte někdo zkušenost s touto maskou od firmy HEKO? Zajímá mně hlavně, jestli se auto v zimním období dřív zahřeje a samozřejmě potom, jestli se uchladí. Upraveno Únor 17, 200817 r od don carlos
Únor 17, 200817 r jj díval sem se, ale cena se mi zdá trošku moc :-(( nedá se to sehnat levněji??? a co třeba tohle http://www.aukro.cz/item313614320_lista_chrom.html
Únor 19, 200817 r Máte někdo zkušenost s touto maskou od firmy HEKO? Zajímá mně hlavně, jestli se auto v zimním období dřív zahřeje a samozřejmě potom, jestli se uchladí. Dobrá otázka, ale jinak je to HUMUS
Únor 19, 200817 r Dobrá otázka, ale jinak je to HUMUS No na kráse to moc nepřidá, ale v zimních měsících je to stejně jedno. Plno lidí si dá hnusné plecháče, úzké gumy, takže nějaká maska už tomu moc neublíží. A kdyby to pomohlo,no problem...
Únor 19, 200817 r No na kráse to moc nepřidá, ale v zimních měsících je to stejně jedno. Plno lidí si dá hnusné plecháče, úzké gumy, takže nějaká maska už tomu moc neublíží. A kdyby to pomohlo,no problem... to je fakt, je to lepší než kus krabice...
Březen 16, 200817 r Mám ji taky a jezdím s ní i při +10 a v poho. Hlavně ti nestříká sůl na chladič z hliníku a nemusíš na něj dávat alobal jako někteří.
Duben 30, 200817 r Chtěl bych se zeptat jestli je možné z teto masky bez problemu sundat ten chromovaný vnitřek se znakem skoda a pak zase bez problemu nasadit, Tedy jestli se to nemuze nejak poskodit.Hlavne ty zobacky na kterych to drží. předem dik za odpověd
Duben 30, 200817 r demontáž - jo poškození - jestli jsi levej - jo upování založenýho tématu - varování
Květen 31, 200817 r Aku masku mate vy, ktora najlepsie sedi? Ja som si poriadil tuto, ale presnost stoji fakt za prt....tie rohy absolutne nesedia a este su vystupene.... http://www.tuningshop.cz/skoda-fabia-predni-maska.htm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.