Dakie Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak to naprostej souhlas. To je prostě hegeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 já zrovna tak jak ten nárazník, nemusim tyhle chrom mříže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 No, na takovou černou barvu, jako má třeba najmis, se to hodí špičkově! záleží na barvě autí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Každej máme něco že....někdo nemusí mříže,někdo očouzenou prdel... Každopádně bych chtěl vidět ty samolepky,když bych se na auto vrhnul s wapkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No, na takovou černou barvu, jako má třeba najmis, se to hodí špičkově! záleží na barvě autí... i ty lihotníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Každej máme něco že....někdo nemusí mříže,někdo očouzenou prdel... Každopádně bych chtěl vidět ty samolepky,když bych se na auto vrhnul s wapkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Víš co...Chce to .. tvoje očouzená prdel je mi uplně šumák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Víš co...Chce to .. tvoje očouzená prdel je mi uplně šumák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) Take mame peknou mrizku Tady zadna samolepka neni je to napasovane ci prilepene - asi plast pochromovany Editováno: 9. Srpen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Take mame peknou mrizku Tady zadna samolepka neni je to napasovane ci prilepene - asi plast pochromovany je to toto http://www.milotec.de/deutsch/ Fábia I - sportgrill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Chtěl sem se zeptat, možná to tady je někde napsaný, ale asi jsem to nenašel.. Chtěl bych stejnou masku jako ma AMOGH, dá se někde koupit, nebo je to dělaný? Díky moc za odpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Tak to naprostej souhlas. To je prostě hegeš... já zrovna tak jak ten nárazník, nemusim tyhle chrom mříže Každej máme něco že....někdo nemusí mříže,někdo očouzenou prdel... Každopádně bych chtěl vidět ty samolepky,když bych se na auto vrhnul s wapkou.... v poho mám to taky a zatím bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Chtěl sem se zeptat, možná to tady je někde napsaný, ale asi jsem to nenašel.. Chtěl bych stejnou masku jako ma AMOGH, dá se někde koupit, nebo je to dělaný? Díky moc za odpověď.. tuším že je dělá firma MATTIG, určo to podle značky najdeš na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 tuším že je dělá firma MATTIG, určo to podle značky najdeš na netu Moc díky, kouknu se po ní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don carlos Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) Máte někdo zkušenost s touto maskou od firmy HEKO? Zajímá mně hlavně, jestli se auto v zimním období dřív zahřeje a samozřejmě potom, jestli se uchladí. Editováno: 17. Únor 2008, autor: don carlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 jj díval sem se, ale cena se mi zdá trošku moc :-(( nedá se to sehnat levněji??? a co třeba tohle http://www.aukro.cz/item313614320_lista_chrom.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Máte někdo zkušenost s touto maskou od firmy HEKO? Zajímá mně hlavně, jestli se auto v zimním období dřív zahřeje a samozřejmě potom, jestli se uchladí. Dobrá otázka, ale jinak je to HUMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don carlos Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Dobrá otázka, ale jinak je to HUMUS No na kráse to moc nepřidá, ale v zimních měsících je to stejně jedno. Plno lidí si dá hnusné plecháče, úzké gumy, takže nějaká maska už tomu moc neublíží. A kdyby to pomohlo,no problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 No na kráse to moc nepřidá, ale v zimních měsících je to stejně jedno. Plno lidí si dá hnusné plecháče, úzké gumy, takže nějaká maska už tomu moc neublíží. A kdyby to pomohlo,no problem... to je fakt, je to lepší než kus krabice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik1 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Mám ji taky a jezdím s ní i při +10 a v poho. Hlavně ti nestříká sůl na chladič z hliníku a nemusíš na něj dávat alobal jako někteří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Chtěl bych se zeptat jestli je možné z teto masky bez problemu sundat ten chromovaný vnitřek se znakem skoda a pak zase bez problemu nasadit, Tedy jestli se to nemuze nejak poskodit.Hlavne ty zobacky na kterych to drží. předem dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 demontáž - jo poškození - jestli jsi levej - jo upování založenýho tématu - varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 hmm je to jednoduchy uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Aku masku mate vy, ktora najlepsie sedi? Ja som si poriadil tuto, ale presnost stoji fakt za prt....tie rohy absolutne nesedia a este su vystupene.... http://www.tuningshop.cz/skoda-fabia-predni-maska.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.