Petr81 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 ČAU PETŘE Čau Peťo . Příští týden by jsme mohli zajít pokud budeš mít chuť a čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 ahojky Peto a Peto bezchybny sraz a jeste stale cekam na posledni souhlas ohledne meho vystoupeni z klubu zbyva garny, tak vyrid Pete, at se o to co nejdrive postara Dekujiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Dobrý den přeju přátelé a zároveň přeji všem krásné svátky. Včerejší microsraz neměl chybu Péťa Vás zdraví z pelíšku TOSE TAK NĚKDO MÁ Včera slavila narozky tak je trošku unavená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 a zrovna vcera jsme se bavili o mych zamkach, ze... no nezavidim ti to... zaslepit - jedine reseni... to Katka: koukni na info k ftp ... dal jsem tam funkční heslo já zámky zaslepené mám ale i tak se tam někdo chtěl podívat .... Praha-podzemní garáže Národního divadla !!! tam bych to nikdy nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 já zámky zaslepené mám ale i tak se tam někdo chtěl podívat .... Praha-podzemní garáže Národního divadla !!! tam bych to nikdy nečekal tak tomu říkám maximální voraženost takovýmu zmetkovy přes držku málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 já zámky zaslepené mám ale i tak se tam někdo chtěl podívat .... Praha-podzemní garáže Národního divadla !!! tam bych to nikdy nečekal tak tomu říkám maximální voraženost takovýmu zmetkovy přes držku málo prostě to nemám jak komentovat .... nikam se nedostal ale škodu je kolem 1500-2000 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 prostě to nemám jak komentovat .... nikam se nedostal ale škodu je kolem 1500-2000 .... za tohle by byl uměrný trest dotyčnému přibít prsty hřebíkama na nějakou dubovou desku a z druhé strany je ještě zahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 prostě to nemám jak komentovat .... nikam se nedostal ale škodu je kolem 1500-2000 .... za tohle by byl uměrný trest dotyčnému přibít prsty hřebíkama na nějakou dubovou desku a z druhé strany je ještě zahnout nenaděláš nic .... pojišťovna ti to nezaplatí, za parkování tam zaplatíš slušnou částku a ještě se ti skoro vysmějou ... prostě ............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 ahojky Peto a Peto bezchybny sraz a jeste stale cekam na posledni souhlas ohledne meho vystoupeni z klubu zbyva garny, tak vyrid Pete, at se o to co nejdrive postara Dekujiiiii Kaci ... muj souhlas nemas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 maaaam peta ti vcera slibila neco pres vanoce, ne?? jinac ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 maaaam peta ti vcera slibila neco pres vanoce, ne?? jinac ahojky Ahojky ... nemas to by sis musela jinaaaac zaslouzit ... no a potom uz bysme Te vubec nechteli pustit :-) !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 fajn, vzdavam to - prijmam clenstvi, ale jelikoz jsem vstoupila dobrovolne - zadne vstupni zkousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 fajn, vzdavam to - prijmam clenstvi, ale jelikoz jsem vstoupila dobrovolne - zadne vstupni zkousky Ok vstupni nic :-) Vymyslime jine :-) kontrolni dny atp :-) ... ,, Jakpak se dneska mas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 zadny kontrolni dny nic nebude dneska - no az do sesti sem stahovala a davala fotky na to FTP, takze sem si tu dala perinu a co pul hodky sem se budila - bylo me nejak smutno - obcas mam takovou depku ale uz je lip jak ty se mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 zadny kontrolni dny nic nebude dneska - no az do sesti sem stahovala a davala fotky na to FTP, takze sem si tu dala perinu a co pul hodky sem se budila - bylo me nejak smutno - obcas mam takovou depku ale uz je lip jak ty se mas? Ale jo de to ... ted sem vstaval ... no driv ale koukl sem se na Hitlerjungen papeze a na jeho proslov :-) No a ted taham fotecky od tebe !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 jsou tam jen auta a pak nejaky s klukama, ale moc jich neni venuj pozornost tomu vinovemu kabru - je to dabel, ale mam pocit ze pos*al sprinta ale jeste neznam detaily... je to takova popelnice co temer leti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 jsou tam jen auta a pak nejaky s klukama, ale moc jich neni venuj pozornost tomu vinovemu kabru - je to dabel, ale mam pocit ze pos*al sprinta ale jeste neznam detaily... je to takova popelnice co temer leti Jetse taham tak pockam az to budu mit vsecko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 je to asik 170 fotek jsou kvalitni, tak se jedna pohybuje od 1,37MB az do 3 jen se s tim jeste musim poradne naucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 (editace) Čuste.už jsem popapal,tak jdu něco dělat.Dopoledne jsem robce do Golfíka udělal automat na světla,dálku k centrálu pro origo vystřel.klíč,teď tu byl Chudej Student a dovezl RS VW volant tak ho tam jdu nacpat.Mějte se Editováno: 16. Duben 2006, autor: cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 jsem z5 po obědě, ale budu muset jít zkontrolovat barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 jsem z5 po obědě, ale budu muset jít zkontrolovat barák Ahoj pane .. dekuju za tu videosekvenci !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 jsem z5 po obědě, ale budu muset jít zkontrolovat barák Ahoj pane .. dekuju za tu videosekvenci !!! není zač naštěstí jsem to rozpracovaný nesmazal takže tobyo v pohodě pokud by měl někdo stejnou prosbičku není problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ahoj pane .. dekuju za tu videosekvenci !!! Zdar Michale, mrsknul sem na FTP ještě ty dvě knihy o Octavkách co vyšli v tištěné podobě - jednu vydala Grada a druhou kdosi jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Bre vecer ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky