Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

ahojky Peto a Peto :p bezchybny sraz a jeste stale cekam na posledni souhlas ohledne meho vystoupeni z klubu :smich: zbyva garny, tak vyrid Pete, at se o to co nejdrive postara :D Dekujiiiii

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a zrovna vcera jsme se bavili o mych zamkach, ze... no nezavidim ti to... zaslepit - jedine reseni...

to Katka: koukni na info k ftp ... dal jsem tam funkční heslo

já zámky zaslepené mám ale i tak se tam někdo chtěl podívat .... Praha-podzemní garáže Národního divadla !!! tam bych to nikdy nečekal :angry:

Odkaz ke komentáři

já zámky zaslepené mám ale i tak se tam někdo chtěl podívat .... Praha-podzemní garáže Národního divadla !!! tam bych to nikdy nečekal :angry:

tak tomu říkám maximální voraženost :disgust::angry: takovýmu zmetkovy přes držku málo

Odkaz ke komentáři

já zámky zaslepené mám ale i tak se tam někdo chtěl podívat .... Praha-podzemní garáže Národního divadla !!! tam bych to nikdy nečekal  :angry:

tak tomu říkám maximální voraženost :disgust::angry: takovýmu zmetkovy přes držku málo

prostě to nemám jak komentovat .... nikam se nedostal ale škodu je kolem 1500-2000 .... :angry:

Odkaz ke komentáři

prostě to nemám jak komentovat .... nikam se nedostal ale škodu je kolem 1500-2000 .... :angry:

za tohle by byl uměrný trest dotyčnému přibít prsty hřebíkama na nějakou dubovou desku a z druhé strany je ještě zahnout :angry::ph34r:

Odkaz ke komentáři

prostě to nemám jak komentovat .... nikam se nedostal ale škodu je kolem 1500-2000 ....  :angry:

za tohle by byl uměrný trest dotyčnému přibít prsty hřebíkama na nějakou dubovou desku a z druhé strany je ještě zahnout :angry::ph34r:

nenaděláš nic .... pojišťovna ti to nezaplatí, za parkování tam zaplatíš slušnou částku a ještě se ti skoro vysmějou ... prostě ............. :ph34r:

Odkaz ke komentáři

ahojky Peto a Peto :p bezchybny sraz a jeste stale cekam na posledni souhlas ohledne meho vystoupeni z klubu :smich: zbyva garny, tak vyrid Pete, at se o to co nejdrive postara :D Dekujiiiii

Kaci ... muj souhlas nemas :-)

Odkaz ke komentáři

maaaam :D peta ti vcera slibila neco pres vanoce, ne?? :smich::p jinac ahojky :)

Ahojky ... nemas to by sis musela jinaaaac zaslouzit ... no a potom uz bysme Te vubec nechteli pustit :-) !!! :D:D-_-

Odkaz ke komentáři

fajn, vzdavam to - prijmam clenstvi, ale jelikoz jsem vstoupila dobrovolne - zadne vstupni zkousky :p

:D:D:D Ok vstupni nic :-) Vymyslime jine :-) kontrolni dny atp :-) ...

,, Jakpak se dneska mas ?

Odkaz ke komentáři

zadny kontrolni dny :D nic nebude :p

dneska - no az do sesti sem stahovala a davala fotky na to FTP, takze sem si tu dala perinu a co pul hodky sem se budila - bylo me nejak smutno - obcas mam takovou depku ;) ale uz je lip :) jak ty se mas?

Odkaz ke komentáři

zadny kontrolni dny :D nic nebude :p

dneska - no az do sesti sem stahovala a davala fotky na to FTP, takze sem si tu dala perinu a co pul hodky sem se budila - bylo me nejak smutno - obcas mam takovou depku ;) ale uz je lip :) jak ty se mas?

Ale jo de to ... ted sem vstaval ... no driv ale koukl sem se na Hitlerjungen papeze a na jeho proslov :-)

No a ted taham fotecky od tebe !!!

Odkaz ke komentáři

jsou tam jen auta a pak nejaky s klukama, ale moc jich neni ;) venuj pozornost tomu vinovemu kabru - je to dabel, ale mam pocit ze pos*al sprinta ale jeste neznam detaily... je to takova popelnice co temer leti :)

Odkaz ke komentáři

jsou tam jen auta a pak nejaky s klukama, ale moc jich neni ;) venuj pozornost tomu vinovemu kabru - je to dabel, ale mam pocit ze pos*al sprinta ale jeste neznam detaily... je to takova popelnice co temer leti :)

Jetse taham tak pockam az to budu mit vsecko :-)

Odkaz ke komentáři

Čuste.už jsem popapal,tak jdu něco dělat.Dopoledne jsem robce do Golfíka udělal automat na světla,dálku k centrálu pro origo vystřel.klíč,teď tu byl Chudej Student a dovezl RS VW volant tak ho tam jdu nacpat.Mějte se

Editováno: , autor: cosby
Odkaz ke komentáři

jsem z5 po obědě, ale budu muset jít zkontrolovat barák

Ahoj pane .. dekuju za tu videosekvenci !!!

není zač naštěstí jsem to rozpracovaný nesmazal takže tobyo v pohodě ;)

pokud by měl někdo stejnou prosbičku není problém ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...