baurak Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jinak ja tezce pracuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 ahoj Dimi, takze kolecka uz budes mit po dlouhem cekani doma?? mno aby ti nezavolal, ze se musel otocit, bo ty kola nechal doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 (editace) ahoj Dimi, takze kolecka uz budes mit po dlouhem cekani doma?? mno aby ti nezavolal, ze se musel otocit, bo ty kola nechal doma Ahoj Katchorko, pozdravuje tě Terry. No včera lump volal, že se moc omlouvá, ale že mu do toho něco vlezlo, tak jsem zvědav ... říkal, že kolem 17:00 bude vyjíždět z Brna Už se těším, jen sehnat pneu by to chtělo Editováno: 2. Květen 2006, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ahoj Katchorko,pozdravuje tě Terry. No včera lump volal, že se moc omlouvá, ale že mu do toho něco vlezlo, tak jsem zvědav ... říkal, že kolem 17:00 bude vyjíždět z Brna Už se těším, jen sehnat pneu by to chtělo jukni do klican...maj tam sicel lehce jety ale da se tam velmi dobre nakoupit za super peniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 škoda,že nemáš pravdu a co ty,jak se vejde Ale tak vejde se, jednou sem, podruhe tam ... A vede se celkem dobře ... dneska jedu k vám do Práglu pro kola, takže nálada se s přibývajícím časem zlepšuje ... Jinak příště, až něco spácháme v Bouli, tak musíš dorazit ... já vím,ale restaurace neé pro jaký kola jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 2 dimi: taky Terezku pozdravuj co vy, jak vypadate v patek - jedete smer mimon, nebo az v sobotu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ahoj Katchorko,pozdravuje tě Terry. No včera lump volal, že se moc omlouvá, ale že mu do toho něco vlezlo, tak jsem zvědav ... říkal, že kolem 17:00 bude vyjíždět z Brna Už se těším, jen sehnat pneu by to chtělo jukni do klican...maj tam sicel lehce jety ale da se tam velmi dobre nakoupit za super peniz Čao Baui, já chci jetý ... Kam se to mám kouknout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 já vím,ale restaurace neé pro jaký kola jedeš no origoš škodovácký, ale 16" ... mám vyhledlé 17", ale nejsou na ně zlaťáky, takže zatím tohle ... 15" vypadají hrozně ... proč ne restaurace ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 2 dimi: taky Terezku pozdravuj co vy, jak vypadate v patek - jedete smer mimon, nebo az v sobotu?? no já myslím, že teda v pátek ..... zavelím a jede se, takže v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 já vím,ale restaurace neé pro jaký kola jedeš no origoš škodovácký, ale 16" ... mám vyhledlé 17", ale nejsou na ně zlaťáky, takže zatím tohle ... 15" vypadají hrozně ... proč ne restaurace ??? sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no já myslím, že teda v pátek ..... zavelím a jede se, takže v pátek parada to bude jizda se nechcu videt v nedeli : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jak tu píše Bauí tak ty kluci v Klíčaench byli dřív tady u nás ve Stodůlkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jak tu píše Bauí tak ty kluci v Klíčaench byli dřív tady u nás ve Stodůlkách Čau Hansi, kde to je, a v kolik tam zavírají ??? Potřebuji kola jako sůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jinak zdarec mám už dom poklad tak tu chvíli jsem u ntb a nebo koukám na prcka...je moc hodnej spinká občas koukne očkem na svět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no tak to si Hensliku uzivej, takovych chvilek za par mesicu bude jen minimum co Lu, je v pohode?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 je to směrem z Prahy na Teplice po starý přes Chabry a pak je to vlastně mezi Zdibama a Klíčanama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no tak to si Hensliku uzivej, takovych chvilek za par mesicu bude jen minimum co Lu, je v pohode?? jj vypadá, že jo je teda unavená za chvíli budou zkoušet sát a pak se prý dá do pucu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 honziku a uz si prebaloval?? bacha na kluky - majive zvyku curat po sundani plinky na stenu : to jen takova pratelska rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host for all Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 nechte si umístit reklamu na vas vůz a získejte měsíčně až 4000,- více info naleznete na www.reklamniplochy.wz.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 honziku a uz si prebaloval?? bacha na kluky - majive zvyku curat po sundani plinky na stenu : to jen takova pratelska rada nene akorát jsem něco dělal a Lu začala přebalovat a já se přišel koukat a najednou říkám jééé on čůrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 jak tu píše Bauí tak ty kluci v Klíčaench byli dřív tady u nás ve Stodůlkách Čau Hansi, kde to je, a v kolik tam zavírají ??? Potřebuji kola jako sůl. Tady máš odkaz snad sou to oni..http://www.superkola.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tady máš odkaz snad sou to oni..http://www.superkola.cz/ díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 ZDAR PÁNOVÉ.JAK JE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 JE TICHO A KLID PO PĚŠINĚ.TAK JDU NĚCO POJÍST BO JSEM DORAZIL Z KOLBENKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 ZDAR PÁNOVÉ.JAK JE a velky maly muz...ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky