Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 čus bus sem tu skoro celý den jen tak občas odbíhám to je docela rekord na to, že jsem dnes celý den doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 čus bus sem tu skoro celý den jen tak občas odbíhám to je docela rekord na to, že jsem dnes celý den doma tak to je přímo rekord dvojnásobný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no na mě tedy jo ale pro dnešek to už balím mějte se všici čusík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 no na mě tedy jo ale pro dnešek to už balím mějte se všici čusík Měj se Jeníku a příjemný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ja uz ale nic nesmim kupovat safra, dyt to zere kazdej mesic dve vejplaty, ale uz to takrka je, dneska prisly predni lampy, jedna s naprasklym drzakem, ale sou tu Jinak k tem vejplatam, ano, sem v minusu bud v klidu, se vyvrbí všechno časem a co lampy suprofky? nedorazilo dřevo? Mnoo, nedorazilo drevo, sou moc pekny, za ty prachy, ale jedna ma naprasklej ten drzak na strane, kde je jen jeden a viditelne se to lepilo Tak nevim nevim, jak to bude vypadat, asi to zkusim necim vyztuzit a prilepit to tam tim sracem na vokna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 2krysarr Tak co uz si byl na těch emisích nebo až po uogradech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 2krysarrTak co uz si byl na těch emisích nebo až po uogradech? Nebyl cece, protoze sem mel mit ted o vikendu auto u kluku na nakejch upravach a opravach a ponekud z toho seslo, takze az pak, ale STK me nemine, takze co nevidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Bré ránko všem Jeden ranní vtípek : Pluje Cech, Nemec a Rus na lodi a ztroskotaj na ostrove. Zajmou je lidojedi a saman rika: "Dam kazdymu z vas 2 skleneny koule a zavru vas na tyden do chatrce, kdyz mi s tema koulema ukazete neco, co jsem jeste nevidel, tak vas nesezerem". Po tejdnu prijde k Rusovi, tan sedi uprostred chatrce a koule se mu vznasej nad hlavou. Saman rika: "To uz jsem videl - sezrat". Pak jde k Nemci, tomu litaj koule po cely chatrci. Saman rika: "To uz jsem videl - sezrat". Nakonec jdou k Cechovi, za chvilku vyjde saman z chatrce ven a rika: "Tak to jsem jeste nevidel, ten debil jednu ztratil a druhou rozbil." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Bré ránko všem Jeden ranní vtípek : Pluje Cech, Nemec a Rus na lodi a ztroskotaj na ostrove. Zajmou je lidojedi a saman rika: "Dam kazdymu z vas 2 skleneny koule a zavru vas na tyden do chatrce, kdyz mi s tema koulema ukazete neco, co jsem jeste nevidel, tak vas nesezerem". Po tejdnu prijde k Rusovi, tan sedi uprostred chatrce a koule se mu vznasej nad hlavou. Saman rika: "To uz jsem videl - sezrat". Pak jde k Nemci, tomu litaj koule po cely chatrci. Saman rika: "To uz jsem videl - sezrat". Nakonec jdou k Cechovi, za chvilku vyjde saman z chatrce ven a rika: "Tak to jsem jeste nevidel, ten debil jednu ztratil a druhou rozbil." Tak to je opradvu debil. Bré ránko kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no to je srandy po ranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Bré ránko zdarek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Bre ranko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 čágos Baui a Michale -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Bre ranko ! nazdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 jsme dneska ale ukecaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 jsme dneska ale ukecaní no to jako jo...ahoj dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 za chvili mam rozkecano ... sef ma mimoradne dobry den, tak rozdelal whisku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 za chvili mam rozkecano ... sef ma mimoradne dobry den, tak rozdelal whisku ... tam jako chlastate jo to sou teda moresy : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 za chvili mam rozkecano ... sef ma mimoradne dobry den, tak rozdelal whisku ... tam jako chlastate jo to sou teda moresy : jj jim beam ... vyborny ... nechtel bych jezdit v tom aute, v kterem budou brzdove hadicky, kontrolovane na pripravku, ktery navrhnu dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 jj jim beam ... vyborny ... nechtel bych jezdit v tom aute, v kterem budou brzdove hadicky, kontrolovane na pripravku, ktery navrhnu dnes no tak to je konec tohle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no tak to je konec tohle.... nene, tohle je teprve začátek konce ... to víš trénuji na pátek ... musím chytit formu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 nene, tohle je teprve začátek konce ... to víš trénuji na pátek ... musím chytit formu no to bys mel tam to bude velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky