Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nemáte někdo číslo na Spidiho ?? nevíte jestli někdo z Brňáků jede na chabry, potřeboval bych něco dovézt metalice viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jinak zitra mam cestu pres brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nemáte někdo číslo na Spidiho ?? nevíte jestli někdo z Brňáků jede na chabry, potřeboval bych něco dovézt metalice viď jj jak jinak ... no uvidime, jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jj jak jinak ... no uvidime, jak to dopadne a ty jsi se s nim domlouval, ze by se vyzvedli v Brne?? se divim, ze by v tomto pripade nebyl proti, kdyz se mu tak do toho predani kolecek moc nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jj jak jinak ... no uvidime, jak to dopadne a ty jsi se s nim domlouval, ze by se vyzvedli v Brne?? se divim, ze by v tomto pripade nebyl proti, kdyz se mu tak do toho predani kolecek moc nechce jj nechal je tam u nejakyho svyho znamyho, dal mi cislo ... tomu jsem volal a rikal, ze bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jj nechal je tam u nejakyho svyho znamyho, dal mi cislo ... tomu jsem volal a rikal, ze bez problemu takze snad uz vse bude OK a tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nemam rad lidi co neumeji couvat kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ránko ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ránko ve spolek ti dam dobry rano prde...nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ti dam dobry rano prde...nazdar Ahoj Bauino...copak máš s couváním zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dobré ránko ve spolek Ahoj Badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Ahoj Bauino...copak máš s couváním zase? nazdarek...ja nic ale ten pan co me to poslal do vozidla me neudelal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nazdarek...ja nic ale ten pan co me to poslal do vozidla me neudelal radost áha...kurva Kačko ahojik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nazdarek...ja nic ale ten pan co me to poslal do vozidla me neudelal radost hmmm mám bohužel po zimě několikero stejných zkušeností a ještě bych přidal skupinu těch co neumí otvírat dveře zrovna před chvílí mě přeběhl mráz po zádech vedle mě se zaparkoval starej páprda s lupem a otevřel dveře stylem jako kdyby je vykopl naštěstí byl dost daleko a zarazilo se mu to až na pantech, jinak jsem měl ve dveřích ranu jak prase no max. překvapení bylo,když se od toho auta vlekl, jak kdyby byl v posledním tažení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 hmmm mám bohužel po zimě několikero stejných zkušeností a ještě bych přidal skupinu těch co neumí otvírat dveře zrovna před chvílí mě přeběhl mráz po zádech vedle mě se zaparkoval starej páprda s lupem a otevřel dveře stylem jako kdyby je vykopl naštěstí byl dost daleko a zarazilo se mu to až na pantech, jinak jsem měl ve dveřích ranu jak prase no max. překvapení bylo,když se od toho auta vlekl, jak kdyby byl v posledním tažení to je normalni tohle...radsi vzdy parkuju tam kde moc aut neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 bré poobědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 zdarec po obědec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdarec po kafovec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdarec po kafovec. kurněc to je nápadovec na to musím ještě mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdarec po kafovec. kurněc to je nápadovec na to musím ještě mazec Sakra průšvih u el Presidenta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdarec po kafovec. kurněc to je nápadovec na to musím ještě mazec Sakra průšvih u el Presidenta.... jj a jsme v pytli to budeme muset nějak v Chabrech ututtlat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdarec po kafovec. kurněc to je nápadovec na to musím ještě mazec Sakra průšvih u el Presidenta.... jj a jsme v pytli to budeme muset nějak v Chabrech ututtlat Tj nebo se dostanu na černou listinu a nebudu přijmut. Budeš se muset zůčastnit nějaké soutěže a vyhrát ve jménu klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdravim kluci potreboval bych zohnat čerpadlo na octavi 1.9 TDI 81 kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdarec po kafovec. kurněc to je nápadovec na to musím ještě mazec Sakra průšvih u el Presidenta.... jj a jsme v pytli to budeme muset nějak v Chabrech ututtlat Tj nebo se dostanu na černou listinu a nebudu přijmut. Budeš se muset zůčastnit nějaké soutěže a vyhrát ve jménu klubu. nevím asi ne nebo spíš ne možná, že by hod pneumatikou ne asi budu jen divák a nebo možná ???? se mnou má někdo jiné úmysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 vsechno vidim vsechno slysim : zdar lamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky