Borg Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Nazdarek ! Zdravím Podbořany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Nazdarek ! no není možná tak vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 joo díky za přivítání a jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 nakonec tu fakt skoro nikdo nebyl celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Jedeš do Plas nebo do Týnce , žy bysme se mohli alkoholicky zpřátelit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 A hele, tady v tom lokále se něco začíná dít, takže brej vešír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 1.6 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 no není možná tak vítej Letim zase chrápat ráno ve 4 valíme do brna na Autosalon tak zatim zdarec Ráďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 joo díky za přivítání a jak se máš? ale mohlo by to být lepší zítra jedu do opět Ostravy,ještě před tím plno zařizování,opět se mi vysral Ford,nejspíš táhla řazení,řeknu ti větší ráč nemám tak si půjdu za chvílku lehnout. a co ty pojedeš Plasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 zdar Rada Jiřino Vašíku a Rade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Zdar taťko, jak se daří rodince? rostete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Zdar taťko, jak se daří rodince? rostete? jako z vody však to znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Nazdar.já dnes Fachal od 8 do 18.Zítra mám poloveget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 my máme stoličku a jelikož měla Darinka rok tak jsem ju naučil chodit. Skoro se podařilo, jen to vychytat na delší trasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 a didi.Chodila už minulý týden na Štramberské pouti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 my máme stoličku a jelikož měla Darinka rok tak jsem ju naučil chodit. Skoro se podařilo, jen to vychytat na delší trasy na to se těším sice pak bude všechno likvidovat, ale vím jak to bylo u ségry @cosby zdarec cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 jo chodila, ale teď chodí bez drža víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Nazdár plantážníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 a didi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ale tys byl na pouti jak kdybys neuměl chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ale tys byl na pouti jak kdybys neuměl chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 ale tys byl na pouti jak kdybys neuměl chodit nj, drobet více včelka sosla z kalíšku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 cosby s vašou mě o5 rozsekali didi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 cosby s vašou mě o5 rozsekali didi jj tato dvojka nikdy nezklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 co to máte s tím didi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Ani nevím,Mám období kdy říkám DIDI.I robka je z toho rozhozená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky