Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No nic kamarádi, já razím směr dolnorakousy, už mám půl hodinku zpoždění, bo jsem tu řešil nějaké telefonáty... <_<

Mějte se krásně, doplňujte tekutiny a večer zde škopek on-line... :specool:

Vloženo
a zustane tam, nebo se bude stehovat zas na nejake vozidlo - na tvem aute by byla celkem slusne videt lol

Zase za rok na nějakou mašinku, ono to na jeden den stojí kolem 100.000,- Kč... <_<

Na oktávku nééé, tam by to nemělo opodstatnění... :D

Vloženo
No nic kamarádi, já razím směr dolnorakousy, už mám půl hodinku zpoždění, bo jsem tu řešil nějaké telefonáty... <_<

paaa ;)

Vloženo

Tak šťastnou cestu a pozdravuj u německy mluvících sousedů -_-

Vloženo

Ty jo,to uz tady zase nikdo nejni jo? kde jste vsichni....ja se tady sam bojim.......Baui, Sejdo, Kacko,Petre....kde jste kdo?.............tak vylezte........!!!! Tyy jooo..................pojdte sem,koupim vam k piti,co budete chtit............slibuju

Vloženo
Ty jo,to uz tady zase nikdo nejni jo? kde jste vsichni....ja se tady sam bojim.......Baui, Sejdo, Kacko,Petre....kde jste kdo?.............tak vylezte........!!!! Tyy jooo..................pojdte sem,koupim vam k piti,co budete chtit............slibuju

Dam si Metaxu pane -_- Czaw lol

Vloženo
Ahoj lidi, posilam pozdravz y Krety. Doufam, ze jste se jeste neopupinkovali z toho novzho zakona? Tady zase mohu jezdit trochu normalne

Ty jo, z takový dálky-internet je mocný :D:D

Tož se tam měj a užívej dovolené a pohodového ježdění -_--_--_-

Vloženo
Ahoj lidi, posilam pozdravz y Krety. Doufam, ze jste se jeste neopupinkovali z toho novzho zakona? Tady zase mohu jezdit trochu normalne

Palo, tak si to užij, my si tu užíváme taky pěkný vedra a k tomu ty pupínky z new zákona -_--_--_-

Vloženo

Palo, tak si to užij, my si tu užíváme taky pěkný vedra a k tomu ty pupínky z new zákona -_--_--_-

dikz kuciiiii, tady je tak okolo 32 stupnu, voda ma tak 25 mozna 26 stupnu, proste pohoda

Vloženo
dikz kuciiiii, tady je tak okolo 32 stupnu, voda ma tak 25 mozna 26 stupnu, proste pohoda

Člověče, tak tady je asi ještě o něco tepleji-cca 33-35°C :tB)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...