Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Vem ji,budu ji očumovat Tu svou bych nikam nevzal. Bych ji teda vzal, ale ona by nikam nejela. Nemá ráda takovéto akce, no. Nevim proč. Ale i kdyby jet chtěla tak bych ji nevzal, aby ji tam cosby neočumoval
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Vem ji,budu ji očumovat Tu svou bych nikam nevzal. Bych ji teda vzal, ale ona by nikam nejela. Nemá ráda takovéto akce, no. Nevim proč. Ale i kdyby jet chtěla tak bych ji nevzal, aby ji tam cosby neočumoval Tak to já tu svoji radši taky brát nebudu
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 se vsici bojite, ze vam je cosby okouka?? vzdyt vezme Ivanku a ta ho bude drzet na retezu nebo ne??
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Vem ji,budu ji očumovat Tu svou bych nikam nevzal. Bych ji teda vzal, ale ona by nikam nejela. Nemá ráda takovéto akce, no. Nevim proč. Ale i kdyby jet chtěla tak bych ji nevzal, aby ji tam cosby neočumoval Tak to já tu svoji radši taky brát nebudu no správně...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 se vsici bojite, ze vam je cosby okouka?? vzdyt vezme Ivanku a ta ho bude drzet na retezu nebo ne?? Jééé cosby na řetězu.... No jen aby ho udržela... Cosby je takovej šikovnej kutil, ten řetěz není překážka...
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Já bych jen koukal,nic víc. jasný, jasný. Jen taková srandička
Aidolon Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Tak cosby už nevylepšuje jen autíí, už i sebe. A začal skromně, zatím jen křídla. Ahoj!
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko hmm a zvlášť po takovém obědě (knedlo-praso-zelo)
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 to se někdo má, já tady snědl dva ušišmaný rohlíky se salámem
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 to se někdo má, já tady snědl dva ušišmaný rohlíky se salámem No taky si někdy dám jenom rohlíky proložený nějakým salámem, ale se dvěma bych vydržel tak max. 2hod. a pak bych umřel hlady-obědová norma je 5-6ks
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko hmm a zvlášť po takovém obědě (knedlo-praso-zelo) Si byl u nás v jídelně ne?
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 to se někdo má, já tady snědl dva ušišmaný rohlíky se salámem No taky si někdy dám jenom rohlíky proložený nějakým salámem, ale se dvěma bych vydržel tak max. 2hod. a pak bych umřel hlady-obědová norma je 5-6ks To bych nesnědl pomalu ani za celej den
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko hmm a zvlášť po takovém obědě (knedlo-praso-zelo) Si byl u nás v jídelně ne? To néé, já si to od vás nechal poslat PPLkou
Doporučené příspěvky