Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ja tieto chrómované držiaky akosi nemusím. U nás to dávajú na auto len holohlaví majitelia postrarších Audín a BMW, prípadne skalní priaznivci tuningu.

Sice nie som holohlavy majitel bmw, audi ani skalny priaznivec tuningu ale keby som nasiel kvalitne a hlavne pekne chromovane podlozky kludne by som ich dal na auto. na striebornej metle by to myslim nevyzeralo ako vytunovany junior. celkom pekne som videl v sklade BMW ked som tam bol dohliadat na inventuru ale boli to len vzorky, este to nepredavali. mal by som sa ist pozriet.

Vloženo

Na Slovensku je nejaká firma a tá začala dodávať chrómované podložky priamo pre niektoré predajne nových áut aj s ich logami. Konkrétne u nás to ponúka napríklad BMW. Mám tam kamoša, tak viem vypátrať výrobcu.

Tak predpokladám, že to snáď niečo vydrží.

Vloženo
Počítám, že nepřežije zimu, stejně jako chromové doplňky Janko-stylu.( vlastní zkušenost)

ja zas predpokladam ze pokial to predavaju zakaznikom v bavarii nebude to posledny cinsky shit. predsalen maju trochu narocnejsich zakaznikov ako miloustek & ferkojozkojanko-style.

Vloženo
Ja tieto chrómované držiaky akosi nemusím. U nás to dávajú na auto len holohlaví majitelia postrarších Audín a BMW, prípadne skalní priaznivci tuningu.

Sice nie som holohlavy majitel bmw, audi ani skalny priaznivec tuningu ale keby som nasiel kvalitne a hlavne pekne chromovane podlozky kludne by som ich dal na auto. na striebornej metle by to myslim nevyzeralo ako vytunovany junior. celkom pekne som videl v sklade BMW ked som tam bol dohliadat na inventuru ale boli to len vzorky, este to nepredavali. mal by som sa ist pozriet.

no jooo ale ty si bruz vylyz :smich:

Vloženo

Tak som chytil telefón a vyzistil toto:

výrobca je Slovenský a je to firma Turčan Delta, teda firma, čo na Slovensku vyrába aj originálne tabuľky s evidenčnými číslami. Tak to snáď niečo vydrží.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...