Publikováno Srpen 31, 200916 r Zdar, kamarád mi včera líčil následující situaci... Volal na inzerát na auto za zajímavé peníze, načež mu bylo sděleno že auto je již prodané, ale další stojí ještě v Německu a pokud chce můžou mu poslat fotky a popis. Dle fotek a popisu bylo vše super a hlavně cena byla velmi lákavá. Usoudil že je to přesně to co hledá. Dovozce si následně řekl o zálohu 50 tis s tím že bude sepsána smlouva a objednávka a že auto do týdne přiveze a pokud nebudou dodrženy podmínky stanovené smlouvou je záloha vratná v plné výši. Kamarád však nechtěl dávat tolik peněz někomu koho nikdy neviděl a nešel do toho. Podotýkám že když chtěl jet do Německa pro auto s dovozcem nebylo to možné a po dotazu na WIN auta mu bylo řečeno že mu jej sdělí dva dny po složení zálohy.. dovozce nefiguruje nikde na internetu. Co si o tom myslíte?? Šli by jste do toho nebo ruce pryč?? Jaké máte s dovozema zkušenosti vy?
Srpen 31, 200916 r No tak to je snad jasný.... Posílat někom zálohu pomalu přes telefon je celkem úsměvný. Nedávno se to tady řešilo.
Srpen 31, 200916 r Autor řešilo a je to bohužel podvod, snad tou dobou řešený i pčr Nemůžu to tady nikde najít..docela mě to zajímá..odkaz?
Srpen 31, 200916 r Našel jsem tohle..: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&hl=podvod Jinak hledat a můžeš koušet klíčová slova jako podvod, dovoz atd.. Určo se toho napsalo víc nebo tu najdeš návod jak si dovézt legálně svoje auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.