misa.kucik Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 chlapy ahoj.Nevim jestli to patri primo sem ale v me fabce 1.9tdi je strasne slyset hluk motoru mate s tim nekdo zkusenost????dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 kombajny pocut. nic nove. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Dej si do auta koberečky, natankuj Vervu... Ale stejnak to bude jak senomet. Holt diesel je ve fabii dost slyšet, s tím se musíš smířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 jak píše woodbine....u FI TDi nic moc neuděláš, odhlučnění je spíš podprůměrný PS: skontroluj si jestli máš ze spodní strany haupny a na stěně rozdělující motorovou část od kabiny osádky tlumící "látku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 jj, mně ji sežrali nějací hlodavci a hlučnost se mírně zvýšila :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Žerou to dost kuny, docela to těm mrchám chutná Jinak s tou hlučností na tom Octa není líp. V určitých otáčkách mi to připomíná multikáru A to ty výplně mám 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.kucik Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 muj tata ma taky fabku 1.9tdi ale sedan a motor neni tolik slyset.A jsem ji koupil bouranou,jestli tam neco chyby to nevim ale latky za motorem a na kapote jsou tak nevim.A bratranek ma octavku 1.9tdi a taky tam motor neni tolik slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobor Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 No, mal si si kúpiť normálne auto a nie Škodovku. Ja som urobil rovnakú chybu. Po Renaulte som kúpil Fabiu a ešte HTP. Hrôza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 to bobor: Jé ty seš chytrej! Tak proč jsi od těch žabožroutů utekl? A ještě napiš, že HTP je hlučný a budu se snad válet smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mireczech Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 (editace) . Editováno: 8. Září 2017, autor: Mireczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.