Publikováno Srpen 31, 200916 r chlapy ahoj.Nevim jestli to patri primo sem ale v me fabce 1.9tdi je strasne slyset hluk motoru mate s tim nekdo zkusenost????dekuji
Srpen 31, 200916 r Dej si do auta koberečky, natankuj Vervu... Ale stejnak to bude jak senomet. Holt diesel je ve fabii dost slyšet, s tím se musíš smířit.
Srpen 31, 200916 r jak píše woodbine....u FI TDi nic moc neuděláš, odhlučnění je spíš podprůměrný PS: skontroluj si jestli máš ze spodní strany haupny a na stěně rozdělující motorovou část od kabiny osádky tlumící "látku"
Září 1, 200916 r Žerou to dost kuny, docela to těm mrchám chutná Jinak s tou hlučností na tom Octa není líp. V určitých otáčkách mi to připomíná multikáru A to ty výplně mám 100%
Září 1, 200916 r Autor muj tata ma taky fabku 1.9tdi ale sedan a motor neni tolik slyset.A jsem ji koupil bouranou,jestli tam neco chyby to nevim ale latky za motorem a na kapote jsou tak nevim.A bratranek ma octavku 1.9tdi a taky tam motor neni tolik slyset
Září 2, 200916 r No, mal si si kúpiť normálne auto a nie Škodovku. Ja som urobil rovnakú chybu. Po Renaulte som kúpil Fabiu a ešte HTP. Hrôza.
Září 2, 200916 r to bobor: Jé ty seš chytrej! Tak proč jsi od těch žabožroutů utekl? A ještě napiš, že HTP je hlučný a budu se snad válet smíchy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.