kenanab Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Zdravím všechny, Mám již půl roku Octavii s motorem 1.6 FSI (85 Kw). Včera jsem zkoušel akceleraci a zjistil jsem, že na dvojku to při 70 Km/h prudce zaškube a problikne ikonka elektroniky motoru... Dělá to jen na dvojku zhruba při 70. Mám najeto cca 16 000. Zjistil jsem to až včera, poprvé jsem vytah dvojku na 70 km/h. Jen dodám, že dvojka v 70-ti netočí úplně v červeném poli - okolo 5 000. Vážně nevím čím to je. jiné rychlosti to v 5 000 nedělají. Předem díky za rady, ale asi mě předražený servis nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Napíchnout na Vag a pokud to bude psát vynechání zapalování nějakého válce, tak to bude vstřik. Mám s tím bohatou zkušenost z 20FSI. Měj jsem stejné problémy při akceleraci a za nějakou dobu i po dlouhém brždění motorem. Vždy to udějalo jen na velice krátkou dobu a nahodile. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Zejtra schvalne vyzkousim, jestli mi to taky nedela Normalne totiz dvojku do 5000 ot netocim, ale trojku, ctverku a petku uz jo a nikdy s tim problem nebyl, tak otestnu jeste tu dvojku do cervenych.... btw na jednicku to nedela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Tak jsem to dneska prubnul, dvojku do cervenych a vubec nic, auto vystrelilo jak raketa, ale zadna kontrolka se neblikala a auto tahlo plynule az do cervenych. Tak to skus jeste a uvidis, treba to je jen docasny error. Co tankujes za benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.