Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

Mám již půl roku Octavii s motorem 1.6 FSI (85 Kw). Včera jsem zkoušel akceleraci a zjistil jsem, že na dvojku to při 70 Km/h prudce zaškube a problikne ikonka elektroniky motoru... Dělá to jen na dvojku zhruba při 70. Mám najeto cca 16 000. Zjistil jsem to až včera, poprvé jsem vytah dvojku na 70 km/h.

Jen dodám, že dvojka v 70-ti netočí úplně v červeném poli - okolo 5 000. Vážně nevím čím to je. jiné rychlosti to v 5 000 nedělají. Předem díky za rady, ale asi mě předražený servis nemine :help:

Napíchnout na Vag a pokud to bude psát vynechání zapalování nějakého válce, tak to bude vstřik.

Mám s tím bohatou zkušenost z 20FSI.

Měj jsem stejné problémy při akceleraci a za nějakou dobu i po dlouhém brždění motorem. Vždy to udějalo jen na velice krátkou dobu a nahodile.

T.

Zejtra schvalne vyzkousim, jestli mi to taky nedela :) Normalne totiz dvojku do 5000 ot netocim, ale trojku, ctverku a petku uz jo a nikdy s tim problem nebyl, tak otestnu jeste tu dvojku do cervenych....

btw na jednicku to nedela?

Tak jsem to dneska prubnul, dvojku do cervenych a vubec nic, auto vystrelilo jak raketa, ale zadna kontrolka se neblikala a auto tahlo plynule az do cervenych. Tak to skus jeste a uvidis, treba to je jen docasny error. Co tankujes za benzin?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.