Září 4, 200916 r Tak předpokládám, že ten žlutej pruh je kvůli lepší viditelnosti.... nebo je to barva místní policie ?
Září 4, 200916 r Ten policajný Sup je len ako demo, ak si dobre pamätám, má najazdené len nejakých pár km a v reáli sa nepoužíva.
Září 5, 200916 r Proč jetiho k policii chápu, ale k čemu ma policie noveho Supa to mi nejde do hlavy Hlavně to nejsou auta Polície Slovenský Republiky, Ale auta firmy Tesla Holomy, proto ten Superb II v těch barvách. Jde tam o to, že dokážou udělat zástavbu téměř do čehokoliv.
Září 5, 200916 r Hezký hezký, třeba by tím mohla PČR nahradit ty svoje starý žravý 1700-ky NIVY Jinak jsem viděl v pátek první O2 face v policejních barvách ...
Září 6, 200916 r To už maj cajti i face octy?? Nevím kolik já potkal je jednu osamělou na cestě mezi Žďárem n/Sázavou a Pardubicemi
Září 14, 200915 r Ten policajný Sup je len ako demo, ak si dobre pamätám, má najazdené len nejakých pár km a v reáli sa nepoužíva. No v BB jeden jazdi stale presne taky ako je na fotkach...
Říjen 11, 200915 r Toho supa maji na doprovod papalusu Jinak mestaci u nas si ted poridili Hummera H3 a pak ze je krize a policie nema penize
Říjen 29, 200915 r Hlavně to nejsou auta Polície Slovenský Republiky, Ale auta firmy Tesla Holomy, proto ten Superb II v těch barvách.Jde tam o to, že dokážou udělat zástavbu téměř do čehokoliv. Luďa ale na Slovensku už taký superb II jazdi okolo Trnavy na diaľnici.
Říjen 29, 200915 r Tak koukám že to ja na Slovensku stejný jak u nás..... Je sice krize, ale zase ty výdaje zaplatíme my-daňový poplatníci... U nás zase lítá pár aut maskovaných....
Říjen 29, 200915 r to veru jazdi, ako doprovod fabie s radarom. nestastnikov dobehne zachvilku a potom v plnej krase s majakmi aj pekne zastavi. a je to 3.6 FSI 4x4 Luďa ale na Slovensku už taký superb II jazdi okolo Trnavy na diaľnici. Upraveno Říjen 29, 200915 r od domino666
Říjen 29, 200915 r Tak koukám že to ja na Slovensku stejný jak u nás..... Je sice krize, ale zase ty výdaje zaplatíme my-daňový poplatníci... U nás zase lítá pár aut maskovaných.... Ten superb stoji asi 1200000 Sk ale polícia ma iné ceny pri tolkich škodovkách. Ale čo stoja tie audini s 4,2 motorom čo majú.
Listopad 24, 200915 r Nevím kolik já potkal je jednu osamělou na cestě mezi Žďárem n/Sázavou a Pardubicemi jj PČR Chotěboř )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.