martyrs4 Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Krásné,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 No nebýt to pro POLICII tak krásné! Škoda auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Tak když má PČR ŠKODOVKY proč ne něco z nové modelové řady...mě se to líbí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Docela to i jde lidičky.Mě se líbi v tom barevném provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Až na ten žlutej pruh tak budiž, ale je to pro čerty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Tak předpokládám, že ten žlutej pruh je kvůli lepší viditelnosti.... nebo je to barva místní policie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Proč jetiho k policii chápu, ale k čemu ma policie noveho Supa to mi nejde do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Ten policajný Sup je len ako demo, ak si dobre pamätám, má najazdené len nejakých pár km a v reáli sa nepoužíva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Proč jetiho k policii chápu, ale k čemu ma policie noveho Supa to mi nejde do hlavy Hlavně to nejsou auta Polície Slovenský Republiky, Ale auta firmy Tesla Holomy, proto ten Superb II v těch barvách. Jde tam o to, že dokážou udělat zástavbu téměř do čehokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Hezký hezký, třeba by tím mohla PČR nahradit ty svoje starý žravý 1700-ky NIVY Jinak jsem viděl v pátek první O2 face v policejních barvách ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 To už maj cajti i face octy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 To už maj cajti i face octy?? Nevím kolik já potkal je jednu osamělou na cestě mezi Žďárem n/Sázavou a Pardubicemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Jo já taky v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 toho supa som minal pred dvoma dnami na krizovatke. je origo policajny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Ten policajný Sup je len ako demo, ak si dobre pamätám, má najazdené len nejakých pár km a v reáli sa nepoužíva. No v BB jeden jazdi stale presne taky ako je na fotkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Tu ho mate, aby ste si nemysleli ze si robim prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 doufam ze to je 4x4 3.6 kdyz uz tak uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Toho supa maji na doprovod papalusu Jinak mestaci u nas si ted poridili Hummera H3 a pak ze je krize a policie nema penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Hlavně to nejsou auta Polície Slovenský Republiky, Ale auta firmy Tesla Holomy, proto ten Superb II v těch barvách.Jde tam o to, že dokážou udělat zástavbu téměř do čehokoliv. Luďa ale na Slovensku už taký superb II jazdi okolo Trnavy na diaľnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak koukám že to ja na Slovensku stejný jak u nás..... Je sice krize, ale zase ty výdaje zaplatíme my-daňový poplatníci... U nás zase lítá pár aut maskovaných.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) to veru jazdi, ako doprovod fabie s radarom. nestastnikov dobehne zachvilku a potom v plnej krase s majakmi aj pekne zastavi. a je to 3.6 FSI 4x4 Luďa ale na Slovensku už taký superb II jazdi okolo Trnavy na diaľnici. Editováno: 29. Říjen 2009, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tak koukám že to ja na Slovensku stejný jak u nás..... Je sice krize, ale zase ty výdaje zaplatíme my-daňový poplatníci... U nás zase lítá pár aut maskovaných.... Ten superb stoji asi 1200000 Sk ale polícia ma iné ceny pri tolkich škodovkách. Ale čo stoja tie audini s 4,2 motorom čo majú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 u nas zatim mestaci. yeti policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Nevím kolik já potkal je jednu osamělou na cestě mezi Žďárem n/Sázavou a Pardubicemi jj PČR Chotěboř ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 takovy auta si ani nezaslouží za to co dělaji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.