Valach Vloženo 8. Duben 2006 Vloženo 8. Duben 2006 Poradí mě prosím někdo?Koupil jsem ojetou Š-Fabia 1.4. MPi 50 Kw.Vůz je starý necelých pěl let.Bal jsem ale překvapen silně zoxidovaným blokem motoru.Dříve jsem měl Opel Corsa,kde i po 7 letech byl blok motoru jako nový.A to jsem jezdil i v zimě.je mě jasné,že záleží na složení hliníku.Potrpím si na vzhled auta,nejenom z venku. Není nějaký přípravek který by oživil vzhled bloku motoru a všech hliníkových částí.Děkuji. Citovat
tomtom Vloženo 8. Duben 2006 Vloženo 8. Duben 2006 (editace) Jde to dobře čističem motoru, a větší oxidace (na přední části-od soli) jde dolů kartáčkem. Mám to vyzkoušeno, a motor je jako nový. Editováno: 8. Duben 2006, autor: tomtom Citovat
ceannu Vloženo 8. Duben 2006 Vloženo 8. Duben 2006 ja mam ten isty typ auta a rovnaky stav motora...mimochodom ake mas skusenosti s tymto typom... co volnobeh??? za stojata ti trha autom??? Citovat
tomtom Vloženo 8. Duben 2006 Vloženo 8. Duben 2006 ja mam ten isty typ auta a rovnaky stav motora...mimochodom ake mas skusenosti s tymto typom... co volnobeh??? za stojata ti trha autom??? Jo, je to dáno origo výrobcem, aby to splňovalo emise Ale dělá to mírně, ne že to rve celým autem... Citovat
Xp3 Vloženo 20. Duben 2006 Vloženo 20. Duben 2006 Některé myčky které nabízejí mytí motoru mají v nabídce i jakési voskování motoru. Zkusil ste to někdo? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.