Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poradí mě prosím někdo?Koupil jsem ojetou Š-Fabia 1.4. MPi 50 Kw.Vůz je starý necelých pěl let.Bal jsem ale překvapen silně zoxidovaným blokem motoru.Dříve jsem měl Opel Corsa,kde i po 7 letech byl blok motoru jako nový.A to jsem jezdil i v zimě.je mě jasné,že záleží na složení hliníku.Potrpím si na vzhled auta,nejenom z venku. Není nějaký přípravek který by oživil vzhled bloku motoru a všech hliníkových částí.Děkuji.

Jde to dobře čističem motoru, a větší oxidace (na přední části-od soli) jde dolů kartáčkem. Mám to vyzkoušeno, a motor je jako nový.

Upraveno od tomtom

ja mam ten isty typ auta a rovnaky stav motora...mimochodom ake mas skusenosti s tymto typom... co volnobeh??? za stojata ti trha autom???

ja mam ten isty typ auta a rovnaky stav motora...mimochodom ake mas skusenosti s tymto typom... co volnobeh??? za stojata ti trha autom???

Jo, je to dáno origo výrobcem, aby to splňovalo emise :huh:

Ale dělá to mírně, ne že to rve celým autem...

• 2 týdny později...

Některé myčky které nabízejí mytí motoru mají v nabídce i jakési voskování motoru. Zkusil ste to někdo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.