Ivanek007 Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Ahioj, uz delsi dobu tu resim padanim volnobeznych otacek za jizdy kdyz vyřadím. Vsichni mi radili vstriky vaha vzduchu atd. Ale vse je v poradku. Ted sem zjistil, ze kdys jedu a vyradim tak padnou otacky motoru na 650 +/- a takhle malo to auto točí dokud se jeste hybe, to znamená ze pred krizovatkou vyradim a bud mi to chcipne nebo to toci malo, a volnobeh na normal zvedne az po uplnem zastaveni. ted mi reknete co by to mohlo byt. Cidlo na setrvaku to nepozna zda auto jede nebo stoji, a dle mito by to mohlo rikat jen nejake cidlo od ABS. Nebo ma nekdo jiny napad??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 nevime co mas za auto.mne tohle delalo take a byla to lambda 1.Po vymene OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 1.9 TDi AGR 1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Nikdo nevi nikdo neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 a to se projevuje jenom pri zarazenem neutralu, co kdyz budes dojizdet ke krizovatce se zar. rychlost. stupnem a spojkou na podlaze, co pak dela volnobeh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 to sem neskousel pac mam svou spojku rad abych seslapl spojku a na ni dojizdel do krizovatky. skusim a napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 to sem neskousel pac mam svou spojku rad abych seslapl spojku a na ni dojizdel do krizovatky. skusim a napisu co tak test motoru vac com atd a nebo koukni na palivovy filtr jak ti tam jdou při běhu motoru bubliny tak to muže byt i tim,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Na vagu zadne chyby, jen cidlo teploty vody. Vzduch filtr je ok. ALe ted sem jezdil a dys nevyradim a drzim spojku tak je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 predpokladam ze v poradku to bude asi i kdyz zaradis neutral a seslapnes spojku pri dojezdu, nenapada me jaky je zasadni rozdil mezi volnobehem pri stojicim aute a jedoucim, snad jen ze do sani jde pri jizde vic vzduchu, zkusil bych zmerit snimac tlaku v sani a pripadne teploty, treba pres vag v bloku hodnot, jestli to dava rozumna cisla, jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Tak sem do ted skousel jezdit do krizovatky svyslaplou spojkou a nechanym kvaltem a je to ok. tak nevim. skusim vag a poresim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 ahoj, tak sem dnes zjistil ze kdys mi padnou volnobezne otacky tak staci vyslapnout spojku a v tu ranu to toci normalne. Tak kde je zavada??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 To je zajimavy. Me se zase pri samotnem zastaveni lehce zhoupnou otacky dolu a zas nahoru. Taky nevim cim to je. Vyradim a jedu ok a kdyz zastavim treba na semaforu lehke zhoupnuti. Lambdu pred katem jsem cerstve menil. Mam 1.6 75kW AVU. j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Njn to je zajimava zavada, jenze me to driv dost caslo misto nizkeho volnobehu chciplo, a v zatacce, dys najedlou nejde posilovac, ani to skoro nebrzdi je docela vohubu. kazdej tu rika vaha vzduchu a podobne ale to je proste píč. nevim co to dela ale leze mi to na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Neco k tomuto problemu jsem nasel tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=620494 Zda se to byt normalni. Ale chcipat by to tedy nemelo... j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Blbost, naftak nemuze tocit 650. to co si mi poslal je hezky ale na benzinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Spis nez o absolutni cisla mi slo o tendenci: po zastaveni pokles... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 14. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2009 ja mam po zastaveni normalni volnobeh, ale nez zastavim tak bud 650 ot. nebo chcipne. ale kdyz vyradim, a mam maly volnobeh, tak inhned po vyslapnuti spojky je vse ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Co spínač spojkového pedálu? Nevím, zda nejde otestovat v testu akčních členů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 vyřeseno, vyndal sem spinac spojky a je po problemu. zadny negativa sem nepoznal, jen to nechcipe, nehoupe a jede lip, bylo to liny, ted jede lepe. docela se divim, co taky cidlo(obč. spínač) dokaze nadrobit za poruchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahojte kluci mám úplne ten istý problém s motorom AKL, kde nájdem ten spínač spojky??? Dakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 zeby pod spojkovym pedalom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 (editace) SETRVAK!!!! Rozdil zarazenej kval a neutral je obrovskej, a to v dodavce paliva... Editováno: 18. Září 2009, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 jak setrvak??? cidlo? nebo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.