Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahioj, uz delsi dobu tu resim padanim volnobeznych otacek za jizdy kdyz vyřadím. Vsichni mi radili vstriky vaha vzduchu atd. Ale vse je v poradku. Ted sem zjistil, ze kdys jedu a vyradim tak padnou otacky motoru na 650 +/- a takhle malo to auto točí dokud se jeste hybe, to znamená ze pred krizovatkou vyradim a bud mi to chcipne nebo to toci malo, a volnobeh na normal zvedne az po uplnem zastaveni. ted mi reknete co by to mohlo byt. Cidlo na setrvaku to nepozna zda auto jede nebo stoji, a dle mito by to mohlo rikat jen nejake cidlo od ABS. Nebo ma nekdo jiny napad???

Vloženo
to sem neskousel pac mam svou spojku rad abych seslapl spojku a na ni dojizdel do krizovatky. skusim a napisu

co tak test motoru vac com atd a nebo koukni na palivovy filtr jak ti tam jdou při běhu motoru bubliny tak to muže byt i tim,,,,,

Vloženo

predpokladam ze v poradku to bude asi i kdyz zaradis neutral a seslapnes spojku pri dojezdu, nenapada me jaky je zasadni rozdil mezi volnobehem pri stojicim aute a jedoucim, snad jen ze do sani jde pri jizde vic vzduchu, zkusil bych zmerit snimac tlaku v sani a pripadne teploty, treba pres vag v bloku hodnot, jestli to dava rozumna cisla, jinak nevim

Vloženo

To je zajimavy. Me se zase pri samotnem zastaveni lehce zhoupnou otacky dolu a zas nahoru. Taky nevim cim to je. Vyradim a jedu ok a kdyz zastavim treba na semaforu lehke zhoupnuti.

Lambdu pred katem jsem cerstve menil. Mam 1.6 75kW AVU.

j.

Vloženo

Njn to je zajimava zavada, jenze me to driv dost caslo misto nizkeho volnobehu chciplo, a v zatacce, dys najedlou nejde posilovac, ani to skoro nebrzdi je docela vohubu. kazdej tu rika vaha vzduchu a podobne ale to je proste píč. nevim co to dela ale leze mi to na nervy

Vloženo

vyřeseno, vyndal sem spinac spojky a je po problemu. zadny negativa sem nepoznal, jen to nechcipe, nehoupe a jede lip, bylo to liny, ted jede lepe. docela se divim, co taky cidlo(obč. spínač) dokaze nadrobit za poruchy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...