Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Přijde mi jako by "píska" posilovač řízení, je to takové slabé kvílení při ostřejších zatáčkách v malé rychlosti, nevíte co by to mohlo být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 jo, taky to obcas slysim... asi jak se "namaha", aby udrzel kola v danem smeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Ja si myslel ze to bude něco takoveho ... Hlavne že to je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Zdravím po delší době, píská mi o taky, ale přijde mi, že to je posilovač brzd. Anebo obojí dohromady. projevuje se to pouze při ostřejším průjezdu zatáčkou a současném dobržďování (třeba při odbočování do vedlejší) Editováno: 7. Říjen 2009, autor: Jiri59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Jj, souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Za měsíc jedu na garančku, tak se zeptám a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Tak mám po roční prohlídce, výměna oleje a kontrola... K tomu pískání se technik vyjádřil v tom smyslu, že je to normální a že to dělá posilovač řízení. Ale připadlo mi, že o tom taky moc neví. Jo, a nepotvrdili mi záruku mobility, prý když je autí v záruce, není to nutné, platí automaticky do konce záruky. Co vy na to? Máte stejnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Pokud vim tak zaruka mobility vzdy plati do pristi servisni prohlidky, ty si byl pouze na vymene oleje ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Taky mi řekli, že to platí automaticky do konce záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Pokud vim tak zaruka mobility vzdy plati do pristi servisni prohlidky, ty si byl pouze na vymene oleje ze? Jojo, pouze olej a přečtení a vynulování diagnostiky. U Fabky to bylo trošku jinak, tam dělali servisní prohlídku každý rok, a tak jsem troho štempla dostal pokaždé, proto mě to trošku zarazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Na první garančce mi potvrdili i záruku mobility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Tak já mám políčko garanční prohlídky proškrtnutý, ale když je auto v záruce, tak si myslim, že snad platí automaticky. Editováno: 30. Listopad 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 To mě ho nechali prázdné, proškrtávají ho podle záručních podmínek pouze v případě, že nejsou splněny podmínky pro záruku mobility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Teď jsem zrovna koukal do servisní knížky. Nechápu, proč mi to proškrtli, budu se tam na to zeptat. Jestli to chápu dobře, tak by tam mělo být razítko. Podle serv. kn. ten poplatek po dobu záruční doby platí výrobce, ale na to razítko se zeptám, to se mi nějak nezdá. P.S. Pak dám vědět, ale do jiného vlákna. Tady už je dost OT. Editováno: 30. Listopad 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.