Mefisto Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Na http://www.pc-autodiagnostika.cz/upload/zd...znych_nasta.pdf je seznam nastaveni funkci pro OCTAVKU II. Nevite o podobnem seznamu pro OCTAVKU I (popripade model 03) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Nikdo neví? Taky mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Oni neví?!?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Na http://www.pc-autodiagnostika.cz/upload/zd...znych_nasta.pdf je seznam nastaveni funkci pro OCTAVKU II. Nevite o podobnem seznamu pro OCTAVKU I (popripade model 03) ? Hlavne to DENNI SVICENI by mohlo byt nyni aktualni, ale protoze kazdy dodelava relatka, tak to asi OI neumi :-(( HM 1,6/74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 O I umí automatické zamčení dveří po rozjetí odemykání jednotlivých dveří potvrzení sirénou potvrzení blinkry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tot vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 a ještě vypínání vnitřních čidel.je li origo alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Elektrika na OII je o necem uplne jinym nez na OI. Ve zkratce asi tak, kuprikladu vezmeme ovladani blinkru. Impuls od packy uz nejde do prerusovace a nasledne primo na zarovky blikacu, ale vstup se vyhodnocuje v kompjutru a ten nasledne ovlada cleny, v danem pripade zarovky blinkru. Proto treba pri prepaleni zarovky v blinkru, nejenze kompjutr vyhodnoti zavadu, ale software inteligentne prepne blikani na mlhovku, ktera az do vymeny zarovky plni funkci blinkru. Ta mlhovka je taky samozrejme ovladana tim CML, je to pro nej stejnej clen jako ten blinkr. V O1 je neco takoveho nemyslitelne, vsechny obvody jsou vicemene, teda spis vice oddelene, blinkr je ovladan primo packou a mlhovka primo vypinacem. To slovo "primo" je dulezite. Tech kompjutru je v auti samozreme vic a velmi cile spolupracuji. V OI jich taky par je, ale nejsou tak inteligentni a hlavne zapojeni mnoha vstupu a akcnich clenu, ted nemyslim motor, je podstatne jednodussi. Za nejinteligentnejsi RJ v OI, teda krome RJ motoru, povazuju RJ komfortu, nebo climatronic. Nadruhou stranu to trochu chytry rele, co si rika RJ vyhrivani sedadel, si svuj nazev RIDICI JEDNOTKA, asi ani nezaslouzi. Tohle je moje velmi zjednodusene vysvetleni, pro ty co si dosud mysli, ze treba trippling aktivuji v OI. Neaktivuji Doufam, ze moc nekecam, opravte mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Tohle je celkem zajímavý :-) Btw. nevíte jestli ten trippling do OI nabízí i škodovka jako nějaký origo díl? Zatím jsem na netu našel jenom nějaký bastl od nějakého šikuly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Elektrika na OII je o necem uplne jinym nez na OI. Ve zkratce asi tak, kuprikladu vezmeme ovladani blinkru. Impuls od packy uz nejde do prerusovace a nasledne primo na zarovky blikacu, ale vstup se vyhodnocuje v kompjutru a ten nasledne ovlada cleny, v danem pripade zarovky blinkru. Proto treba pri prepaleni zarovky v blinkru, nejenze kompjutr vyhodnoti zavadu, ale software inteligentne prepne blikani na mlhovku, ktera az do vymeny zarovky plni funkci blinkru. Ta mlhovka je taky samozrejme ovladana tim CML, je to pro nej stejnej clen jako ten blinkr. V O1 je neco takoveho nemyslitelne, vsechny obvody jsou vicemene, teda spis vice oddelene, blinkr je ovladan primo packou a mlhovka primo vypinacem. To slovo "primo" je dulezite. Tech kompjutru je v auti samozreme vic a velmi cile spolupracuji. V OI jich taky par je, ale nejsou tak inteligentni a hlavne zapojeni mnoha vstupu a akcnich clenu, ted nemyslim motor, je podstatne jednodussi. Za nejinteligentnejsi RJ v OI, teda krome RJ motoru, povazuju RJ komfortu, nebo climatronic. Nadruhou stranu to trochu chytry rele, co si rika RJ vyhrivani sedadel, si svuj nazev RIDICI JEDNOTKA, asi ani nezaslouzi. Tohle je moje velmi zjednodusene vysvetleni, pro ty co si dosud mysli, ze treba trippling aktivuji v OI. Neaktivuji Doufam, ze moc nekecam, opravte mne Hustej popis, blby akorat je, ze kdyz se tohle posere, tak je po ptakach, u OI se da s vetsinou zavad jeste jet. Kdyz sme koupili prvni Octu nekdy v zari/rijnu 96, kdyz se za tim lidi jeste otaceli jak za letici petitisicovkou, taxme neskutecne zhasli, co je v tom elektroniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Tohle je celkem zajímavý :-)Btw. nevíte jestli ten trippling do OI nabízí i škodovka jako nějaký origo díl? Zatím jsem na netu našel jenom nějaký bastl od nějakého šikuly... Obrat se na Galaxyho, co ma prispevek nad Tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spermy Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Na http://www.pc-autodiagnostika.cz/upload/zd...znych_nasta.pdf je seznam nastaveni funkci pro OCTAVKU II. Nevite o podobnem seznamu pro OCTAVKU I (popripade model 03) ? kde by som zohnal zoznam nastaveni funkcii pre OII lebo tento odkaz uz nefunguje. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 (editace) Ještě jste zapoměli, u O1 lze aktivovat Coming Home. Není to ale tak komfortní jako u OII ,pro zapnutí funkce musí být vypnutý motor,pak ručně bliknout varovnýma světlama , po zavření dveří a zamčení centrálu se ta funkce aktivuje. Auta tuším od roku 2004 to mají zapojený,jen stačí osadit relátko a je to. Já jsem to relé koupil,ale pak jsem zjistil,že to nemám z výroby zapojené,tak to dodělávat nebudu. Kdyby ale někdo to relé chtěl,tak ho nechám za 400Kč,je nové. Borci mě to jaksi zapoměli říct do telefonu,že to je na auta od 2003-2004 (přesný měsíc a rok už nevím) http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3u0941597a-rele-svetel-s-funkci-comming-home-octavia-superb.html Editováno: 16. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.