Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den

Chci se zeptat. Dnes jsem viděl octavii combi a vpředu měla trubkový chromový nárazník. Nevíte jestli se dá na octávii něco takového sehnat? hrozně se mi to líbilo a jelikož mám octu na vyšším podvozku asi bych do toho šel. dík moc

Dobrý den

Chci se zeptat. Dnes jsem viděl octavii combi a vpředu měla trubkový chromový nárazník. Nevíte jestli se dá na octávii něco takového sehnat? hrozně se mi to líbilo a jelikož mám octu na vyšším podvozku asi bych do toho šel. dík moc

myslis trubky pred naraznikem?

• Autor

JJ vypadá to jako na SUV nebo na Jeepu.

JJ vypadá to jako na SUV nebo na Jeepu.

tak jsi ho nech vyrobit primo na miru a podle tvym predstav ...to neni problem....

Vyrobit se určitě nechá, ale nebude mít homologaci. To bych neriskoval už jen z důvodu náhodné kolize. Pojišťovna se pak chytá všeho, jen aby nemusela platit :feve:

Vyrobit se určitě nechá, ale nebude mít homologaci. To bych neriskoval už jen z důvodu náhodné kolize. Pojišťovna se pak chytá všeho, jen aby nemusela platit :feve:

ukaz me co ma dneska homologaci? ani RS kridlo kdyz neni org tak to nema....to je to posledni co by sem resil

Nemyslím si, že homologace je zbytečná věc. Auto má nějaké deformační zóny, které rámem úplně změníš. Homologovaný má určitě danné místo pro připevnění, aby to neovlivňoval. Nejsem příznivce věšení si na auto různých spoilerů a světýlek bez homologace.

Jinak ten rám je pěkná věc třeba pokud máš scouta :palec2:

Nemyslím si, že homologace je zbytečná věc. Auto má nějaké deformační zóny, které rámem úplně změníš. Homologovaný má určitě danné místo pro připevnění, aby to neovlivňoval. Nejsem příznivce věšení si na auto různých spoilerů a světýlek bez homologace.

Jinak ten rám je pěkná věc třeba pokud máš scouta :palec2:

jo tak to ste stebou nema cenu bavit, kdyz by si chtel jen homologaci tak to je lepsi jsi nechat seriovy auto pac malo co ma homologaci a kdyz jo tak je to hnusny. jinak myslim ze ten naraznik pri narazu ti akorad tak pomuze a pro tebe neni nebezpecny horsi ten do koho stim narazis ty....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.