čírko Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ahoj všem, už dlouho přemýšlím o čipu na 1,8T na cca 132kW (série 110kW). Podvozek mám celkem připravený - tlumiče komplet HP, brzdy "cimrmany", silentbloky JK revys. Akorát nevím jak se stabilizačníma tyčema, jestli je má 1.8T stejný jako RSka nebo ne. A pokud nemá jestli se dá vyměnit kus za kus či jak to vyřešit. Pokud to má vůbec smysl. Prosím o radu, případně zkušenosti (sem laik). A jak to je se zadní nápravou? Ta je pevná a je asi stejná u 1,8T i RSka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 11. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Hmmm, nikdo nic??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 (editace) Podle ETKY vypadá stejně... 19mm, jestli teda nekecá. Uchycení na tlumiči. Editováno: 11. Září 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 predne stabilizitory nemali by byt rovnake, ty by si mal mat stabilizator prichyteny o spodne rameno a rs o tlmic kedze mas tam HP zrejmne nemas pre rs a vteda nemas tam tie uchyty kde by sa dalo prichytit rs stabilizator ked to chces predsa prekopat daj rovno z R32 ta ma silnejsi/hrubsi ako rs zadna naprava tiez nie je rovnaka, rs ma pevnejsiu jednoduchsie by bolo dat tam nejake eibachy, H&R, neuspeed alebo take nieco ale malokto tu ma takze asi nikto ti tu neporadi ... ja osobne som objednal /a zaplatil /eibachy predok a zadok 25mm uz pred mesiacom a stale ich nemam doma ... zlaty ebay! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 14. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Díky za odpovědi. Z rs tam asi opravdu nemám, protože to mám rok výroby 1999 a to se ještě rsa neprodávali. Ten stabik z toho R32 tam jde dát jus za kus? I když mám výše zmiňovanovanou verzi 1999? Jinak jsem dal HPčka, protože jsem chtěl snížení max. o 20mm, teď to mám dole, po změření o 18mm. Mě to plně vyhovuje, není to ještě úplně tvrdý, určitý komfort je zachovaný a nemusím mít strach, že někde orvu spodek. A hlavně je to komplet s pružinama a tlumiče jsou repasovatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Tak hergot chlapi nikdo neví jestli tam ty z R 32 jdou dát nebo ne? Tady je to samej domácí kutil a automechanik a nikdo nedokáže poradit???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 z R32 sa da dat len na RSacke tlmice, ked nemas nedas poradte mi ako najjednoduchsie sa da vymenit predny stabilizator!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 hmmm tak to je v pr....i, tak že jedině nějakej anti roll kit od HaR nebo něco podobného co?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Ano. Ja som volil eibach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 A na kolik tě přišel? Víš označení výrobku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 http://cgi.ebay.de/Eibach-Anti-Roll-Kit-St...id=p3286.c0.m14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Děkan:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 1. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Co všechno obsahuje ta sada??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 vsetko co k tomu treba ... akurat tycky predneho stabilizatoru tam neboli tak som objednal tie: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...e=STRK:MEWNX:IT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kub1k škoda Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 ahojte...nejspíš jsem strh závit pro šroubek na uchycení gumy stabilizátoru:( Vyměňoval jsem gumy stabilizátoru a na jedne straně mi to šlo zatahnout celkem z těžka a nadruhe jsem to stahoval uplně krásně z toho soudím že jsem jel u prvního kola nejspíš přes závit..moje otázka co stím? poradíte mi co při příští opravě? nebo to mám vyšrubovat nyní a zkusit chytnout spravnej závit? děkuji moc:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 teraz to už nerieš. ak ho dáš von, tak ti tam už nemusí držať. pokial to teraz drží, tak to je ok. ale najbližšie keď budeš meniť, tak skontroluj závit, daj nový šrób lebo isto bude strhaný a skontroluj závit v nápravnici.. skusil by som ho nanovo prerezať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kub1k škoda Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Dekuji moc za radu:) jo ted tam drzi v pohode..udelam to tak jak radis...kdy nahodou jak prerezat novej zavit? Jen tretim zavitnikem? A nevis jaky je tam sroubek? Ale i tak moc diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 jj, len posledným závitníkom to bude stačiť. mal by tam byť M8, ale radšej by som kúpil priamo originál, zdá sa mi, že sú to pevnostné šróby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 mal by tam byť M8, ale radšej by som kúpil priamo originál N 10101603 - M8x18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.