Publikováno Září 11, 200915 r Zdar chlapi, potřebuji radu, nyní mám v octavii rádio GAMMA . Budu mít o něco lepší hudbu když si pořídím radio SYMPHONY (MP3)...? A ještě, šel by na symphony zapojit cd měnič který mám teď v kufru...? Dík moc za rady. Pavek.
Září 22, 200915 r NE, důvodů proč je tu popsáno celkem dost, namátkou... signál na houby, kvalita reprodukce na houby...
Září 23, 200915 r No, já jsem Symphony v autě měl a byl jsem docela spokojený. Ale uznávám, že jsem od toho zase mnoho nečekal... Pokud má originál ozvučení interiéru jako já (repra, nevytlumené dveře...), tak bych do Symphony šel z důvodu toho, že to do interiéru zapadne fakt dobře a komunikuje s MaxiDotem. Cena je samozřejmě o něco vyšší, než když si koupí jiné rádio na MP3 někde na internetu... Ale jde o to, čemu dává člověk přednost. CD měnič jde samozřejmě napojit bez problémů...
Září 23, 200915 r Na otázku zda bude mít lepší hudbu se symphony MP3 místo Gammy -> jediná možná odpověď je NE Jinak pokud mám fungující Gammu /kterou mimochodem v dnešní době snad ukradne jenom zoufalec/ tak bych nahradil stávající měnič za MP3 přehrávač připojený na jeho místo... Upraveno Září 23, 200915 r od lukash
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.