lezo771 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Ahojte.Mam motor 1.8T AGU menil som turbo dal som z Octavie RS a predny diel vyfuku tiez z Octavie RS robi mi to ze asi pri 3500 otackach mi zacne trhat motor.robi to hlavne pri tretom a stvrtom rychlostnom stupni.Moze byt to turbo z Octavie RS vadne?alebo ten predny diel?poradite?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Ahojte.Mam motor 1.8T AGU menil som turbo dal som z Octavie RS a predny diel vyfuku tiez z Octavie RS robi mi to ze asi pri 3500 otackach mi zacne trhat motor.robi to hlavne pri tretom a stvrtom rychlostnom stupni.Moze byt to turbo z Octavie RS vadne?alebo ten predny diel?poradite?Dakujem co myslíšě tím předním dílem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lezo771 Vloženo 14. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2009 co myslíšě tím předním dílem? Predny diel z katalyzatorom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.