lezo771 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ahojte.Mam motor 1.8T AGU menil som turbo dal som z Octavie RS a predny diel vyfuku tiez z Octavie RS robi mi to ze asi pri 3500 otackach mi zacne trhat motor.robi to hlavne pri tretom a stvrtom rychlostnom stupni.Moze byt to turbo z Octavie RS vadne?alebo ten predny diel?poradite?Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ahojte.Mam motor 1.8T AGU menil som turbo dal som z Octavie RS a predny diel vyfuku tiez z Octavie RS robi mi to ze asi pri 3500 otackach mi zacne trhat motor.robi to hlavne pri tretom a stvrtom rychlostnom stupni.Moze byt to turbo z Octavie RS vadne?alebo ten predny diel?poradite?Dakujem co myslíšě tím předním dílem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezo771 Posted September 14, 2009 Author Share Posted September 14, 2009 co myslíšě tím předním dílem? Predny diel z katalyzatorom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts