pitrs74 Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 ahoj,prosím o radu.chci si nastříkat dutiny u fabie a nevim kudy.jsou už nějaké otvory z výroby,nebo si je musím vyvrtat.prahy,sloupky,dveře.diky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 (editace) nepoznam nikoho kto to robil a nepoznam ani hrdzavu fabiu. podla mna su dutiny u fabie osetrene excelentne. nejake zaslepky su vsak zospodu prahu. Editováno: 14. Září 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 (editace) Taky si myslím že je to u F zbytečné.... Editováno: 14. Září 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 (editace) Vyber zaslepky co su na prahoch zospodu a vystriekaj to voskom na dutiny cena cca 6 euro. Az taka velka polozka to nie je a spravis nieco pre svoje auto. :)Voskom si vystriekaj aj predne blatniky pod plastom kde sa hromadi blato+falce. Pouzivam KIM TEC: http://www.kim-tec.sk/katalog/ochrana-dutin/ Tu je aj foto. Spina v blatniku: Editováno: 14. Září 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 nepoznam nikoho kto to robil a nepoznam ani hrdzavu fabiu. podla mna su dutiny u fabie osetrene excelentne. nejake zaslepky su vsak zospodu prahu. Hrdzava je kazda Fabia len treba hladat...a to ti garantujem, nemusi byt ani buchnuta ani "vada kusu" ale vzdy som doteraz na kazdej nieco nasiel... teda aj na tych skrytejsich miestach, 8 rocne kusky co behaju po zime tiez najdes.. len to treba poriadne vzdy kuknut... co sa tyka pre priklad mojej fabie.... ma 5 rokov, po zime nechodila a predsa.... na rozku dveri hrdza bola ale to som si neskoro vsimol a bolo to mojou blbostou ze som to niekde buchol... ale napriklad som kusok hdrze nasiel pod gumou okolo motora, kusok pod zadnymi podblatnikmi ale nic hrozne... ale zas som na to asi puntickar... totiz preto lebo to auto budem mat este dlhhhhoooo.... ak by bol zaujem mozem dodat fotos ak najdem este... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollinFa Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Fábia a koroze naprosto běžná věc.. Dutiny si udělej.. Kudy ti neřeknu ale chystám se na ně tak za 2týdny, takže se mě téma hodí.. Určitě tomu neublížíš, čím to budeš dělat? Já bud Rezistin ML nebo Body 910 tuším.. Podběhy sundám a natřu Body 930.. Samozřejmě že je zase nasadím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Myslím že vyštříkat dutiny je dobrá věc, já se na to taky chystám, ale nějak není pořád čas, budu to dělat Rezistinem ML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollinFa Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Tomas: Foto sem dej.. Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 prahy jsou prý zevnitř dobře ošetřeny, ale v pátých dveřích není nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Ošetřením dutin určitě nic nezkazíš, ale podle mého názoru je to zbytečná práce. Fabie je voskem doslova vylitá už z výroby - na vodorovných plochách (prahy, dveře apod.) lze najít i několika milimetrovou vrstvu rezistinu + několik milimetrů nalepeného prachu - postříkat to z vrchu je více méně už k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollinFa Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Wittman: Tak se dělala každé fábie nebo až od nějakého roku? On ten Vosk také néní na pořád.. Já co jsem viděl 5dveře s korozí, a spoj předního blatníku s prahem, tak bych ji určitě ošetřil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Já mám MR 2002 a dodnes, pokud to stojí na sluníčku, tak to odkapává. Já vím, že ten vosk tam není na furt, ale po těch letech je tam takový bordel, že už se to stejně nedá udělat pořádně. Špína se jen povrchově slepí a na plech a do spár to už neproteče - naopak se to může začít loupat a to je pak ještě horší. Ve feldě mi "škraloupy" z prachu a rezistinu ucpávají odtokové žlábky v prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoSMiK86 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Měl jsem teď auto v servisu, protože se jednomu blb... tak líbil můj levej bok že se na to podíval zblízka přes plnou čáru a podepsal se mi od předních dveří až dozadu, a v servisu mi dutiny vystříkali, takže asi zas tak zbytečný to nebude, jinak by to asi nedělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekReady Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Dobrý den, chtěl bych koupit nové kryty dutin (ty černé "záslepky")...Nevíte, jsou k sehnání u autorizovaných prodejců? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 určite áno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Hrdzava je kazda Fabia len treba hladat...a to ti garantujem, nemusi byt ani buchnuta ani "vada kusu" ale vzdy som doteraz na kazdej nieco nasiel... teda aj na tych skrytejsich miestach, 8 rocne kusky co behaju po zime tiez najdes.. len to treba poriadne vzdy kuknut... co sa tyka pre priklad mojej fabie.... ma 5 rokov, po zime nechodila a predsa.... na rozku dveri hrdza bola ale to som si neskoro vsimol a bolo to mojou blbostou ze som to niekde buchol... ale napriklad som kusok hdrze nasiel pod gumou okolo motora, kusok pod zadnymi podblatnikmi ale nic hrozne... ale zas som na to asi puntickar... totiz preto lebo to auto budem mat este dlhhhhoooo.... ak by bol zaujem mozem dodat fotos ak najdem este... mas pravdu mam fabii jeji 9let a uz zacinaj bublat lemy:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Je někde k dispozici schéma s vyznačením bodů na konzervaci dutin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 pochybujem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 A tak aspoň bysme mohli zkusit dát do kupy body, které nejsou na první pohled zřetelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 zdvihni auto a zospodu,hlavne na prahoch sú také gumové záslepky..postupne ich vyťahuj a nastriekaj do nich koľko chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacula Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Mám fabku 2001 combi, reziví 5-té dveře, dále spodní lemy blatníků v místech nad prahy. Jeden blatník jsem již měnil a druhý mne čeká. Je dobré po zimě odšroubavat zástěrky a plasty podběhů a prostor v místech u prahů vyčistit. Od té doby co mi zrezivěl LP blatník to dělám pravidelně a vždy je v tomto prostoru po zimě kopa nečistot (jemný písek, sůl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.