koudy Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 a kolik si za nej daval?Kdo ti to montoval a za kolik?Co si udelal s tim starym?Diky za odpovedi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 stojí asi 12tis, ale nejsem si jistej, cena je uvedena normalne na webu škodovky, montovala mi to škodovka, za kolik nevim, dělali mi toho víc a starý tlumiče s pérama mi dali do krabice od toho novýho a to celý mi dali do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 muzu doporucit, ale je dost tvrdej. tesim se az nahodim 18ky Už jsem to v sobotu prubnul, a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak ja uz jsem to prubíroval celou minulou sezonu, ted sem zvedavej, jaky to bude s tim podvozkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak ja uz jsem to prubíroval celou minulou sezonu, ted sem zvedavej, jaky to bude s tim podvozkem Jenže já mám i podvozek i 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 muzu doporucit, ale je dost tvrdej. tesim se az nahodim 18ky Už jsem to v sobotu prubnul, a skáče to jak koza. Pěkně tvrdý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) Potřebuji poradit chci snížit OII půjdou mi snížený pružiny ze sport podvozku na ty původní origo tlumiče??? Editováno: 21. Březen 2007, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 tak ja uz jsem to prubíroval celou minulou sezonu, ted sem zvedavej, jaky to bude s tim podvozkem Jenže já mám i podvozek i 18" nejsem blázen, ted je na teplomeru 3.5°C, jinak ten podvozek co mas ty je trosku jinej nez ten muj, par lidi mi uz reklo, ze je tvrdsi nez RS a je pravda, ze z RS podvozku kdyz jsem s tim jel jsem nemel tak tvrdej pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Potřebuji poradit chci snížit OII půjdou mi snížený pružiny ze sport podvozku na ty původní origo tlumiče??? asi jo, ale podle me je to nesmysl. tlumice s perama jsou navrhovany k sobě a dávat jenom péra, to šlo na favority a feldy, kde ty seriovy podvozky nestaly za nic, u OII bych to nedelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Luke - môžem to potvrdiť, RS podvozok je komfortnejší a menej uskákaný, než športový podvozok. Presne tak, tlmiče sú navrhované k podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Luke - môžem to potvrdiť, RS podvozok je komfortnejší a menej uskákaný, než športový podvozok.Presne tak, tlmiče sú navrhované k podvozku. A já vždycky myslel, že to jsou dvě jména pro jednu věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no ono je to ještě složitější, RS podvozek je jinej než sportovní podvozek, kterej dostaneš, když chceš auto na 17kách a ten podvozek co mám já je ještě jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 A já mám sportovní podvozek se 17" kolama,ale s tažným zařízením a ten je údajně ještě jinej.Prej je sníženej jen na předku,tak aby se v tom prase vyznalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Luke - pod pojmom športový podvozok som myslel ten, ktorý bol priamo z výroby a boli s ním zviazané 17" Pegasusy (teraz sa už dajú púpiť aj samostane). Ty máš tú tretiu alternatívu, športový podvozok z príslušenstva, že? Inak ten RS podvozok je menej uskákaný a komfortnejší zrejme preto, lebo OII RS má užitočnú hmotnosť nižšiu, než bežné Octavie. Takže zníženie nemuselo byť doprevádzané tak výrazným pritvrdením perovania. Predsa len postaviť športový podvozok na auto s užitočnou hmotnosťou okolo 600 kg je už dosť o kompromisoch. Alexas - ono každý podvozok má individuálne navrhnuté perá (sú to skupiny pier označené farebnými prúžkami), takže sa zohľadňuje váha motora a výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Luke - pod pojmom športový podvozok som myslel ten, ktorý bol priamo z výroby a boli s ním zviazané 17" Pegasusy (teraz sa už dajú púpiť aj samostane). Ty máš tú tretiu alternatívu, športový podvozok z príslušenstva, že? jj, přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Má tady někdo seriový sportovní podvozek který dává škodovka k 17" pegasům , palasům potřebuji barevné označení pružin na diesly v servise na mě koukají jako kdyby spadli z višně!? Pořád mi cpou tek sportovní komplet z příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 pokial viem, tak ten podvozok sa uz seriovo nedava k 17". Myslim, ze to bolo len do FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Já ho mám,ale nevím kde zjistím co chceš vědět.. Jestli víš přesně kde se to dočtu tak se na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Kacer asi chce vediet to farebne oznacenie na pruzinach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) Přesně tak barevný označení pružin je to vidět i bez sundání kola. Na FL se dává napřání k 17" dle příplatkového ceníku. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Cjoctavian 5. pravidlo fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Ked sme uz pri tom - ja by som poprosil zistit to iste pre motor 1,4 TSI (Aj ked predajca auta ma od tohto podvozku odhovaral...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Ked sme uz pri tom - ja by som poprosil zistit to iste pre motor 1,4 TSI (Aj ked predajca auta ma od tohto podvozku odhovaral...) Proč tě odrazoval? Je to jen v kratších pružinách. Jo ten z příslušenství je asi tvrdý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) Myslel som, ze to ma aj ine tlmice. Povedal mi, ze na nase rozbite a neudrziavane cesty je to nevhodne... Editováno: 10. Březen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 V konfigurátoru se píše: "Sportovní úprava podvozku obsahuje odlišné tlumiče, pérování a stabilizátor. Vše je navíc vyladěno podle zvolené motorizace a hmotnosti vozu." Takže podle mě to nebudou jenom kratší pružiny, ale komplet. A stejně tak bych řekl, že tenhle podvozek je stejnej s tím, co se nabízí jako příslušenství. Proč by nabízeli 2 odlišný sportovní podvozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Já mám před FL tak to ti asi nepomůžu Nicméně ani já z vlastní zkušenosti ti tento podvozek nedoporučím. Je velice tvrdý a jízda s ním ztrácí veškerý komfort. Já si zasportuji v zatáčkách jen za dobrého počasí tak 3x do měsíce a ano, auto v zatáčkách špičkově sedí,ale z toho těch zbylých 30tis km ročně toho podvozku celkem lituji, zejména v Brně a po dálnicích. Napřed si to u někoho vyzkoušej ať poznáš jak tvrdé to je. (Navíc ty 17" paegasy co mám s 45mm profilem jsou po dálnici svezení jak v dřevěném kočáře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.