ibauer74 Vloženo 15. Září 2009 Vloženo 15. Září 2009 Mám problém se zavíráním dveří. Když použiju přiměřenou sílu, tak se všechny 4 dveře zavřou normálně. Pokud je však chci zavřít vyloženě bez třísknutí, tak se jen přivřou a nedovřou úplně. Je to závada nebo se prostě musí dveře zavírat s použitím trochu větší síly. Díky! Citovat
mambo Vloženo 15. Září 2009 Vloženo 15. Září 2009 Jde o to, co myslíš přiměřenou silou. Taky když do nich jenom tak šťouchnu, tak se úplně nedovřou, ale třískat s nima taky nemusim. Jdou ale rozhodně líp než třeba u favorita. Citovat
ibauer74 Vloženo 15. Září 2009 Autor Vloženo 15. Září 2009 Hmm, no je to takový pitomý termín, jako když policie použije přiměřenou sílu na demonstranty. Prostě když je chci zavřít tak nějak "něžně", aby jen tak tlumeně zaklaply, tak se někdy zavřou úplně a někdy jen přivřou. Neumím to popsat lépe. No jedu pozítří s autí do servisu, tak se jich tam na to zeptám. Možná se to snažím zavírat fakt moc něžně. S tím Favoritem máš pravdu, tam se muselo třísknout trochu víc, aby se to zavřelo. Citovat
mambo Vloženo 15. Září 2009 Vloženo 15. Září 2009 To jsme na tom asi stejně. Taky se někdy úplně nedovřou a musím je zavřít znovu, ale není to nějak extrémní, tak to bude asi normální. Citovat
ibauer74 Vloženo 15. Září 2009 Autor Vloženo 15. Září 2009 Zmíním se o tom servisnímu technikovi a uvidíme. Buď s tím něco udělá, nebo mi řekne, že mám dveřmi více třískat. Citovat
PavelZ Vloženo 14. Říjen 2009 Vloženo 14. Říjen 2009 Jak to máte se zavíráním kufru. Mám teď nově FII Combi a kufr musím vyloženě zavřít silou. Pokud ho jen nechám spadnout vlastní vahou, tak se nezacvakne zámek. Zítra s tím jdu do servisu, ale rád bych věděl jak jsou na tom ostatní. Díky. Citovat
romo33 Vloženo 14. Říjen 2009 Vloženo 14. Říjen 2009 Mal som ten isty problem ked som kupil moju Fabku.Ale nakolko sa mi nechcelo ist do servisu,tak som si zamok nastavil sam a nemam ziadny problem.Robota tak na 10 min. Citovat
pešír Vloženo 14. Říjen 2009 Vloženo 14. Říjen 2009 tak s dveřma třískám taky (musim) ale ten kufr se mi zavře idkyž ho pustim dolů ze 2cm!!! Citovat
Akrubek Vloženo 14. Říjen 2009 Vloženo 14. Říjen 2009 tak určitě je to jen o seštelování...mě to tedy od fabriky funguje naprosto optimálně Citovat
mambo Vloženo 14. Říjen 2009 Vloženo 14. Říjen 2009 To romo33: Můžeš sem dát, prosím, nějakej stručnej popis, jak jsi to udělal? S kufrem sice třískat nemusim, ale že by se mi dovřel sám.. . Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.