Ivanek007 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahoj, potrebuju spojku na Octavii 1.9TDi RV 1998 Typ motoru AGR vin: TMBZZZ1U2W2094334 Obednat, koupit i namontovat dokazu, jen kdys sem koukal na netu, tak jsem nasel spojku bud s rozmerem lamely 220mm nebo 228mm. nikde jsem nenasel jakej rozmer mi tam sedne. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 haloooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 a chceš třídílnou sadu nebo čtyřdílnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 to uz je fuk, me zajima rozmer ty spojky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 (editace) ted mi nějak nefunguje etka,ale podle DP tam jsou tři typy převodovek,takže jedině že se ti někdo podívá do etky a hlavně je potřeba vědět jestli tam máš jednohmotu nebo dvouhmotu. Rozměry jsou 228,219,225 a liší právě jestli je to jedno nebo dvouhmota. Pokud bys dával čtyřdílnou sadu tak je jedno co tam dáš,bude to pasovat a to bych tam dal tohle : http://www.hamar.cz/uvod/spojky/skoda/octa...8-mm-valeo.html Editováno: 20. Září 2009, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky zkus Ladase z DP, tam chtělo dát set z ATD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.