Ivanek007 Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Ahoj, potrebuju spojku na Octavii 1.9TDi RV 1998 Typ motoru AGR vin: TMBZZZ1U2W2094334 Obednat, koupit i namontovat dokazu, jen kdys sem koukal na netu, tak jsem nasel spojku bud s rozmerem lamely 220mm nebo 228mm. nikde jsem nenasel jakej rozmer mi tam sedne. Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 haloooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaoct Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 a chceš třídílnou sadu nebo čtyřdílnou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 to uz je fuk, me zajima rozmer ty spojky.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadaoct Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 (edited) ted mi nějak nefunguje etka,ale podle DP tam jsou tři typy převodovek,takže jedině že se ti někdo podívá do etky a hlavně je potřeba vědět jestli tam máš jednohmotu nebo dvouhmotu. Rozměry jsou 228,219,225 a liší právě jestli je to jedno nebo dvouhmota. Pokud bys dával čtyřdílnou sadu tak je jedno co tam dáš,bude to pasovat a to bych tam dal tohle : http://www.hamar.cz/uvod/spojky/skoda/octa...8-mm-valeo.html Edited September 20, 2009 by dadaoct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
homy Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky zkus Ladase z DP, tam chtělo dát set z ATD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts