Publikováno Září 17, 200916 r Ahoj, potrebuju spojku na Octavii 1.9TDi RV 1998 Typ motoru AGR vin: TMBZZZ1U2W2094334 Obednat, koupit i namontovat dokazu, jen kdys sem koukal na netu, tak jsem nasel spojku bud s rozmerem lamely 220mm nebo 228mm. nikde jsem nenasel jakej rozmer mi tam sedne. Diky
Září 20, 200916 r ted mi nějak nefunguje etka,ale podle DP tam jsou tři typy převodovek,takže jedině že se ti někdo podívá do etky a hlavně je potřeba vědět jestli tam máš jednohmotu nebo dvouhmotu. Rozměry jsou 228,219,225 a liší právě jestli je to jedno nebo dvouhmota. Pokud bys dával čtyřdílnou sadu tak je jedno co tam dáš,bude to pasovat a to bych tam dal tohle : http://www.hamar.cz/uvod/spojky/skoda/octa...8-mm-valeo.html Upraveno Září 20, 200916 r od dadaoct
Říjen 3, 200915 r Autor Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky
Říjen 3, 200915 r Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky zkus Ladase z DP, tam chtělo dát set z ATD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.