Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, potrebuju spojku na Octavii 1.9TDi

RV 1998

Typ motoru AGR

vin: TMBZZZ1U2W2094334

Obednat, koupit i namontovat dokazu, jen kdys sem koukal na netu, tak jsem nasel spojku bud s rozmerem lamely 220mm nebo 228mm.

nikde jsem nenasel jakej rozmer mi tam sedne.

Diky

Vloženo (editace)

ted mi nějak nefunguje etka,ale podle DP tam jsou tři typy převodovek,takže jedině že se ti někdo podívá do etky a hlavně je potřeba vědět jestli tam máš jednohmotu nebo dvouhmotu. Rozměry jsou 228,219,225 a liší právě jestli je to jedno nebo dvouhmota. Pokud bys dával čtyřdílnou sadu tak je jedno co tam dáš,bude to pasovat a to bych tam dal tohle : http://www.hamar.cz/uvod/spojky/skoda/octa...8-mm-valeo.html

Editováno: , autor: dadaoct
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky

Vloženo
Ahoj, dnes sem koupil 3 dilnou spojkovou sadu na octavii a ta byla na 1hmotny setrvak. Z financnich duvodu bych tam radeji dal 1hmotnej setrvak. Nevite kde ho sehnat nebo z ceho by tam sel??? diky

zkus Ladase z DP, tam chtělo dát set z ATD

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...