misars125 Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Chtěl jsem se zeptat zda-li jde předělat OII 04 na faceliftovou RS díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Keď by sa ti to podarilo, tak klobúk dolu. Zadný nárazník je identický so starým a predok nenapasuješ ani keby si chcel, tam by bolo nutné vymeniť blatníky a predné svetlá a potom by to už mohlo pasovať, ale do toho sa nikto nepúšťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misars125 Vloženo 19. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Já bych se do toho právě možná pustil :-) ale zatím je to jen o myšlenkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Ja myslim, ze je to jen o penezich Problem bych v tom nevidel, zadni naraznik (pokud mas RS) bych ani mozna nemenil. A predek .. Blatniky, svetla, naraznik, maska a mozna i kapota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Nedávno tady byl předělaný stříbrný kombík. Takže to určitě jde. Je to jen o penězích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Ja myslim, ze je to jen o penezich Problem bych v tom nevidel, zadni naraznik (pokud mas RS) bych ani mozna nemenil. A predek .. Blatniky, svetla, naraznik, maska a mozna i kapota. myslim, ze kapotu netreba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Kapota je stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 co ak chce carbonovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misars125 Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Prý je problém elektrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Když jsou many, tak nic není problém. A proč si tedy nekoupíš rovnou face??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Prý je problém elektrika tak jedine denne svetla maju inac poly, ale to je asi ten najmensi problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Podstoupil už někdo tu předělávku na Lifta? Kamarád má nabouranej předek tak by to chtěl celé překopat, zajímalo by ho co vše je na to pořeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...st&p=119658 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak jedine denne svetla maju inac poly, ale to je asi ten najmensi problem... prave to resim a xenony konektory jsou jine a je tam daleko vic kabelu achjo to sem si dal zase nevite to nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Dá se říct, že to so hlavně musíš udělat je vyměnit řidící jednotku xenonů za novou. A pak vše přepojit, protože světla už maj v sobě tzv slave jednotky a ty komunikují s novou řídící jednotkou po CANu. No a pak to dopojit elektricky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) Dá se říct, že to so hlavně musíš udělat je vyměnit řidící jednotku xenonů za novou. A pak vše přepojit, protože světla už maj v sobě tzv slave jednotky a ty komunikují s novou řídící jednotkou po CANu. No a pak to dopojit elektricky. achjo a dalsi problem je ze jsem mel zato ze je jen jedna stribrna mam 9102, ale ted mozna zjistuje jestli nebyla nejaka zmena ? pry to odstinem nesedi ? teda blatnik zatim na naraznik z rs face jeste nekoukal ale sedi barva stribrna o2rs face na moje auto o2 predface ? jak se zapoji ty diody co je zapina a vypina ? musi na to byt nejaka jednotka jina nebo co ? nemam vyreseny naklony a ani je zatim resit nechci ... jde mi jen pouze oto aby se rozsvitili svetla a tedy i diody a po zapnuti zhasly diody Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 zapojenie LED z RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 když někdo přehazujete světla za FL, stačí, když ze starých vypinujete pozice 5-10 a zapojíte ej do nových konektorů na stejné pozice 5-10. Bude Vám to alespoň svítit než se dodělá nivelace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) jak je to s maskou ? nejde ted otevirat kapota musi se menit tahlo ? cetl jsem v nejakym navode od milotecu ze je treba zkratit ale nevim nevim... vite nekdo ? mozna jsem to tam spatne nasadil proze vrsek sel zacvakat a nasroubovat ale spodek neni jak cvaknout takze se jakoby hybe ? je kopata prece jen jina ? tady je navod montaze masky od milotecu kde to frajeri zkracuji a lepi takze asi nutno zkratit ? C__Documents_and_Settings_Berni_Berger_Local_Settings_Data_aplikac__Mozilla_Firefox_Profiles_8w9lhmgj.pdf Editováno: 15. leden 2010, autor: Cjoctavian Citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 (editace) Musí sa meniť ten poistný háčik. Inak mi kapota ide otvárať v pohode. Ja už prestavbu mám za sebou a určite by som sa do nej nepustil znova. Auto vyzerá lepšie, ale tej roboty a peazí, čo to stálo! Nakúpil som na prvý pohľad potrebné diely a potom som len dokupoval a dokupoval, platil a platil. Ešte toto, ešte tamto treeba, taký pin chýba, taký držiak. No proste katastrofa! Ale ak niekoho zaujímajú nejaké detaily, zodpoviem. Zapojenie LED som si vyskúšal na stole a potom som si to zapojil po svojom. Využívam ich aj ako parkovačky aj ako denné svetlá (automaticky sa zapnú keď nesvietia xenóny). Akurát som mal problém, lebo nie tie parkovačky blikali. FL má zrejme inak riešenú RJ, takže parkovačky už nedostávajú pulzy. Ale pár kondenzátorov to vyriešilo. Editováno: 16. leden 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Zajímala by mě alespoň orientačně cena. 20? 30? 40? tisíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 pokial cez oficialny Skoda servis, tak aj 40 je urcite malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 pokial cez oficialny Skoda servis, tak aj 40 je urcite malo... Tie veľké základné diely mám z CZ, lakovanie mi robili u kamoša tu u nás, diely, ktoré som nezohnal, prípadné ktoré chýbali počas montáže som kupoval v Škoda predajni. Niektoré piny do konektorov som zohnal od známehom z odpadových kabeláží, iné som musel objednať za desivé ceny! Ale obávam sa, že aj pri kupovaní nie v oficiálnom serise sa cena vyšplhala cez tých 30 kKč určite. Veď len základné veci ako všetky svetlá, predná maska, nárazník a blatníky ma stáli 1000€. A potom som ešte dokupoval do nárazníka mriežky, ostrekovače, držiaky, úchytky, krytky, a už si ani nepamätám čo všetko. To bolo nejakých 200€. Nasleduje lakovanie dielov za cca 200€ a nepochybne som na kopec menších nákupov zabudol. To je spolu povedzme 1500€. Rozhodne by som sa do toho znova nepúšťal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) Este ze mam FL Ale aj mna to vyjde pekne draho: naraznik, led, hmlovky, mriezky, lakovanie, praca... Tipujem 600-700€ Len aby tie LED vedeli zapojit... Editováno: 17. leden 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Cjo, nechci tě strašit, ale když tvoji mechanici mají problém vyměnit kryty pedálů, jaká je pravděpodobnost, že úspěšně zapojí ledky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.