O II RS Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 k tomu potrebuji kody nevite kde je sezenu nebo mi je sem napiste dekuji moc... nebo bych potreboval vedet jestli mi to udelaji v autorizovanym servisu s kdxztak za kolik dekuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 (editace) Musíš to nastavit na VAGu-nejde jen přehodit xenony za halogeny. Otázka 5 min a bude to O.K.. V autorizáku by to měli udělat-ale asi se jim moc nebude líbit"xenon na kolečko"........... Editováno: 30. Říjen 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 a nemate nekdo vag a dnes 5min casu :-) nekdo okolo Brna Znojma?? autorizovanej servis sice ma dneska otevreno ale servisaci tam nejsou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 tet sem se bavil s mechosem ze uz to jednou zkousel ale ze mel asi udajne nejslabsi vybavu a nemel vubec BSG na xenony prizpusobeny a neslo to nevim co je na tom pravdy tohle jde mimo me :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Mám dotaz.. Musí se při kompletní přestavbě na facelift měnit chladičová stěna?? Co držáky světel, asi určitě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Chladičová stena sa nemení. Držiaky svetiel sa menia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Díky. Neměl bys čísla držáků zadního face rs nárazníku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Tak po týdnu pasování a předělávání předního nárazníku se konečně zadařilo a půjde na lak.To dopasování ke světlům ale stálo za to.Klučina , který mi svařoval plasty na nárazníku už ze mě asi neměl klidné spaní, ale nakonec to udělal k mé spokojenosti. Použil jsem části starého obyč. nárazníku(ty se použili do části nárazníku pod světly) a celé jsem to třikrát dolaďoval na autě aby to stálo za tu námahu a nepadl tam kýbl kytu. V pondělí už konečně vezu nárazník na lak. Nafotil jsem to pro představu-ale nevím, jestli bych se do toho znovu pustil.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) Obdivuhodne Ja nemam cas a energiu dat RS naraznik na moj FL... A k tomu nemam predstavu, co vsetko si vyziada zapojenie LED BTW: ked dobre pozeram, ta hrana bude prerusena? Editováno: 7. Listopad 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ne, nebude-to už doladí lakýrník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Obdivujem vašu snahu. Výsledok vyzerá dobre, ale neviem si predstaviť, čo bude ak by ten upravený nárazník praskol v dôsledku nejakej kolízie a bolo by nutné ho vymeniť. Za čo by ste ho menili? Zase za taký istý, alebo už pôvodný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 .....tak to snad ani raději neříkej nahlas ale všechno je řešitelný, je to jen kus plastu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Obdivujem vašu snahu. Výsledok vyzerá dobre, ale neviem si predstaviť, čo bude ak by ten upravený nárazník praskol v dôsledku nejakej kolízie a bolo by nutné ho vymeniť. Za čo by ste ho menili? Zase za taký istý, alebo už pôvodný? vzhladom na to, co napisal v poslednej vete tdicarlos, tak asi by uz dal len seriovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Tak jsem tady po delší odmlce. Nárazník je nalakovaný a dnes proběhlo dopasování na dílně-viz. foto. Ještě zítra zapojím ledky a mlhovky a pak bude vše hotové. Ale už teď to vypadá super, alespoň pro mé oči. Ani nebudu psát kolik to sebralo času a peněz........... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Sa stavim, ze XY ludi by chcelo, aby facelift dopadol takto priamo od Skodovky Inak super praca 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Potřeboval bych poradit, které držáky světel je nutné vyměnit při přestavbě na face.. Ve Škodovce tvrdí, že tam jsou dva, jeden plastový a jeden kovový.. A nevědí, který mám koupit.. Prosím o čísla dílů (držáky světel), které je nutné vyměnit.. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxIW Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Oběma dvěma úpravcům PALEC NAHORU , hold nejsem asi jedinej, kdo si tuhle přestavbu vymyslel Bohužel já na ní musim zatim jen šetřit Ale určitě až to bude, tak bych se rád ozval a někde dal srazík, do Brna jezdim každej pátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 jj dame sraz napul fejsovanejch OII :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 (editace) A už je komplet-tak dejte vědět, kdy bude sraz v Brně. I když na plechách je to teď hrozný...... Editováno: 25. Listopad 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Potřeboval bych poradit, které držáky světel je nutné vyměnit při přestavbě na face.. Ve Škodovce tvrdí, že tam jsou dva, jeden plastový a jeden kovový.. A nevědí, který mám koupit.. Prosím o čísla dílů (držáky světel), které je nutné vyměnit.. Díky. Držiak svetiel je vždy plastový a do neho sa zasúva kovová poistka. Takže potrebuješ oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyklon Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Kluci please kde koupim FACE zadni svetla na octavii 2 combi..?Nezjistoval jsem to ale melo by to pasovat ne? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 zadni svetla pasuji urcite a daji sesehnat bud v auto kelly jestli mas nejakou slevu tak to je nejvyhodnejsi a nebo abautodily.cz vychazi to neco pres 900kc/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 (editace) Ahoj,mam origo OII xenony kdyz tam dam ty face tak mi budou fungovat ale nebude mi fungovat nataceni doboku,rozumim tomu dobre? Nebo mam to nekdo tady vyreseny? Nazdar,kdyz chci dat face xenony co musim udelat drzaky svetel,mate nekdo kod tech drzaku?Nebudou se mi ale natacet do boku ze? Ale fungovat budou normalne mam origo xenony O II a ted to predelavam na face takze se chci zeptat pokud to uz nekdo tady ma,diky za odpoved Nedal bys mi taky to schema prosim te?Diky moc bodyman@seznam.cz Editováno: 2. Únor 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Keď vymeníš držiaky svetiel, tak tie FL xenóny aj tak nezapojíš, lebo u FL xenónov je iný konektor. Tak musíš vymeniť aj konektor na kabeláži vedúcej do svetiel. A ak máš natáčacie svetlá, tak ešte musíš vymeniť RJ náklonu svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Chtel jsem se zeptat mam oII origo xenony,chci vymenit za OII face xenony co potrebuji aby se mi nataceli prej RJ LIN BUS co to je a kde to sezenu?Diky za odpoved, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.